Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Προσφορά ειδών μακράς διάρκειας στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το Ράδιο Ταξί Ιωαννίνων

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη είχαν σήμερα μέλη του Ράδιο Ταξί Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας συγκέντρωσης και διάθεσης τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα μέλη του Ράδιο Ταξί Ιωαννίνων για την προσπάθεια ενίσχυσης, μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όσων συμπολιτών αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. "Αν ενεργούμε με αλληλεγγύη, και όχι ατομικά, μπορούμε να προσφέρουμε πραγματικά και ουσιαστικά", τόνισε ο κ. Καχριμάνης, συμπληρώνοντας πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς προέρχεται από την προσπάθεια ενός κλάδου που πλήττεται επίσης σοβαρά από την οικονομική κρίση.


Εκ μέρους του Ράδιο Ταξί Ιωαννίνων οι κ.κ. Π. Χρηστάκος (πρόεδρος), Κ. Τζαβέλλας και Σπ. Μαρκούλας,  τόνισαν πως η καθημερινή συναναστροφή με τους πολίτες επιβεβαιώνει την δύσκολη οικονομική κατάσταση της τοπικής κοινωνίας, γεγονός που κινητοποίησε τα μέλη του να συνδράμουν την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου