Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Στην Άρτα θα κόψουν φέτος την πίτα τους και θα χορέψουν οι Ραδοβιζινοί

Στην Άρτα θα γίνει φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο καθιερωμένος χορός της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών Άρτας η οποία έχει την έδρα της την Αθήνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας η εκδήλωση αυτή θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων  
Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, υιοθέτησε πρόταση συμπατριωτών μας που διαμένουν στην πόλη της Άρτας αλλά και της περιοχής Ραδοβιζίων για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης για τους εκεί Ραδοβιζινούς.

Έτσι από πέρυσι ακόμη κρίθηκε σκόπιμο και αποφασίστηκε για το 2014 αντί της Αθήνας, να γίνει στην Άρτα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας και να ακολουθήσει και χορός της Ομοσπονδίας αφιερωμένα στους εκεί συμπατριώτες μας.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι ένα Αρτινό αντάμωμα – γνωριμία, σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Ραδοβιζινών της γενέτειρας μας και των υπολοίπων συμπατριωτών μας , η γνωριμία τους με το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, καθώς και η ομαδική διασκέδαση που τόσο λείπει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Έτσι, αγαπημένοι φίλοι και συμπατριώτες να ξαναβρεθούμε, να θυμηθούμε τα παλιά και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί..
Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιανουαρίου 2014ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων-κέντρο διασκέδασης- ‘’Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ’’ 4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Άρτας –Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό με ζωντανή ορχήστρα δημοτικής και λαϊκής μουσικής . Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ
Καλούμε όλους τους Ραδοβιζινούς και τους φίλους μας Αρτινούς να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να αγκαλιάσουν αυτήν την εκδήλωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Άρτα και που αποτελεί την μοναδική ευκαιρία για μεγάλο ένα αντάμωμα.
Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμα μας.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΑΣ

 H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου