Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Από την ΕΡΑ Ιωαννίνων αποφάσισε να ξεκινήσει το... ξεκαθάρισμα στα Περιφερειακά Ραδιόφωνα, η κυβέρνηση μέσω της διοίκησης της Διοίκηση της... ΔΤ, δίνοντας εντολή, παραμονή πρωτοχρονιάς, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σε τεχνικό , να κατεβάσει τον πομπό του περιφερειακού ραδιοφώνου της Ηπείρου... γιατί "αυτά που έλεγαν οι δημοσιογράφοι... ενοχλούσαν"!
Και αποκαλύπτεται έτσι περίτρανα, ποιές ακριβώς ήταν οι βλέψεις και οι επιδιώξεις όσων αποφάσισαν και συνεχίζουν στη πραξικοπηματική αυτή πορεία, τη φίμωση της ΕΡΤ.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων, δεν πρόκειται, ούτε με αυτό τον τρόπο να υποχωρήσουν, στη διεκδίκηση του αυτονόητου: Μιας πατρίδας, ελεύθερης, δημοκρατίας και αξιοπρέπειας για όλους τους πολίτες. 
Οι εμπνευστές της φίμωσης της ΕΡΑ Ιωαννίνων, κατέβασαν τον πομπό, λίγο πριν  μπει ο καινούργιος χρόνος, αφήνοντας τις συχνότητες κενές στις ορέξεις όποιου τις επιθυμεί.
Οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία που δεν χαρίζεται στους φίλους, κολλητούς και συνοδοιπόρους της καταστροφικής μνημονιακής συγκυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου