Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας

Για μία ακόμη φορά, ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας, χρησιμοποιώντας αναπόδεικτους ισχυρισμούς και αποσκοπώντας στη δημιουργία εντυπώσεων, συνδέει τα θλιβερά γεγονότα στο Πέραμα με το έλλειμμα στο Δήμο Ιωαννιτών.
Με τον τρόπο αυτό σπιλώνει τη μνήμη αθώων ανθρώπων και των οικογενειών τους. Πρόκειται για πράξη πολιτικής ανηθικότητας.

Όπως όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου έτσι και το Σπήλαιο Περάματος εκτελεί δικό του, εγκεκριμένο προυπολογισμό, με μοναδικό τραπεζικό λογαριασμό εσόδων κι εξόδων, στην Τράπεζα Ηπείρου και βρίσκεται υπό τον συνεχή έλεγχο όλων των αρμοδίων υπηρεσιών.
Από όλους τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, άμεσα, μετά τα θλιβερά γεγονότα (Οικονομική Υπηρεσία, Ορκωτοί Λογιστές, Ελεγκτικό Συνέδριο) αποδείχθηκε περίτρανα η άψογη οικονομική διαχείριση στο Σπήλαιο Περάματος.
Τα στοιχεία των ελέγχων αυτών παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Γκόντας τα γνωρίζει αλλά συστηματικά τα αποκρύπτει.
Τα έσοδα του Σπηλαίου Περάματος κυμαίνονται ετησίως από 250 μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ και δαπανώνται σε μισθοδοσία των εργαζομένων, απαραίτητες προμήθειες και για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.
Η πραγματικότητα λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με τα μυθεύματα του κ. Γκόντα.
Τα περί ελλείμματος τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ αποτελούν ψεύδη και συκοφαντίες. Ο κ. Γκόντας οφείλει να καταλάβει πως ακόμη και ο λαϊκισμός έχει όρια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου