Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Θλίψη και πόνος από τον αδόκητο θάνατο του Χαράλαμπου Μπάτση… Έφυγε από τη ζωή εκτελώντας την υπηρεσία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Δήλωση Φ.Φίλιου

Μια σπουδαία προσωπικότητα, ένας εξαίρετος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά , σκορπίζοντας με το άγγελμα του θανάτου του βαθειά θλίψη και πόνο , στην οικογένειά του , τους συγγενείς και φίλους , τους χιλιάδες ασθενείς του και όλη την τοπική κοινωνία .
Ο ιατρός Χ. Μπάτσης ενώ εκτελούσε εφημερία υπέστη ανακοπή και παρά τις  τεράστιες προσπάθειες των συναδέλφων του δεν επανήλθε.
Ο Χαράλαμπος Μπάτσης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  χειρουργός , αγαπούσε την επιστήμη του και έχει σώσει πάρα πολλούς ασθενείς από την επάρατο νόσο χειρουργώντας τον καρκίνο του μαστού , τιμώντας  με τον καλύτερο τρόπο τον όρκο του στον Ιπποκράτη, διακρινόμενος για τις εξαιρετικές ικανότητές του αλλά και για την ανθρωπιά του που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους.
Άνθρωπος με πολύ αγάπη για το συνάνθρωπό του διακρινόταν για τη διάθεση βοήθειας και προσφοράς.
 Ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2004   και το 2010 εξελέγει Περιφερειακός  Σύμβουλος  με την παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ»  και  κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Είναι βέβαιο πως όσοι τον έχουν γνωρίσει δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ. Δε θα ξεχάσουν  το γιατρό, το δάσκαλο και κυρίως τον σπάνιο άνθρωπο που αγαπούσε και νοιάζονταν για τους συνανθρώπους του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Δήλωση του Δημάρχου για το θάνατο του Χαράλαμπου Μπάτση
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό ενός σπουδαίου επιστήμονα κι ενός εξαιρετικού ανθρώπου.
Ο χαμός του Χαράλαμπου Μπάτση αφήνει φτωχότερη την επιστημονική κοινότητα των Ιωαννίνων αλλά και την τοπική κοινωνία.
Το ήθος και η εντιμότητά του σπανίζουν στις μέρες μας και είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μας αφήνει.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου