Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η βουλευτής των ΑΝΕΛ κα Ραχήλ Μακρή, θα κατέβει ως υποψήφια ευρωβουλευτής, παρά τον εσωκομματικό πόλεμο, που η ίδια και το περιβάλλον της, υποστηρίζουν πως δέχεται.
Σύμφωνα με  τις ίδιες πληροφορίες έντονες είναι οι πιέσεις που δέχεται η Ραχήλ Μακρή, απ’ τη βάση των ΑΝΕΛ, να κατεβεί ως Ευρωβουλευτής, καθώς στο πρόσωπό της αναγνωρίζουν ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο, ώστε να προστατεύει και να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, στο Ευρωκοινοβούλιο.

 Αναγνωρίζουν ότι η αγωνιστικότητα, η κατάρτιση και η εμπειρία της, το αποδεικνύουν περίτρανα.
 Όμως, εξαιτίας του εσωκομματικού πολέμου που δέχεται, εμφανίζεται σύμφωνα με το στενό της κύκλο  ιδιαίτερα προβληματισμένη, σε σημείο μάλιστα που να σκέφτεται να εγκαταλείψει εντελώς την πολιτική.
 Απ' τον περιβάλλον της, την πιέζουν να εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ, γιατί όπως διαπιστώνουν, την «εκμεταλλεύονται» και ενώ αυτή πολεμάει, ορισμένοι την… «μαχαιρώνουν» πισώπλατα.
Η Ραχήλ τονίζουν ότι  είναι ένα στέλεχος πραγματικά κινηματικό, πάνω από κόμματα και κάποιοι στους ΑΝΕΛ δεν μπορούν να ξεπεράσουν παλαιοκομματικές νοοτροπίες και την ακροδεξιά τους φύση.
 Φαίνεται ότι θα είναι ραγδαίες οι εξελίξεις.


1 σχόλιο:

  1. Η Ραχηλ ειναι Ελληνιδα με τα ολα της. Να σηκωθει να φυγει απο εκει και να παλεψει για τη δημοκρατια στην πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή