Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ". Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Επίθεση φέρεται-σύμφωνα με blogs-να δέχτηκε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έξω από το Μέγαρο Μουσικής όπου βρισκόταν για την εκδήλωση στην μνήμη στου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σύμφωνα με περίεργες πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός μόλις κατέβηκε από το αμάξι του και ενώ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στα κανάλια λέγεται πως δυο γυναίκες έτρεξαν προς το μέρος του φωνάζοντας πως είναι…δολοφόνος! Η μία κατάφερε μάλιστα-όπως αναφέρουν- να τον κλωτσήσει στο πόδι.
Η αστυνομία εντελώς ξαφνιασμένη από το περιστατικό και απροετοίμαστη για κάτι τέτοιο απομάκρυνε σηκωτή την γυναίκα.
Σύμφωνα με το stroumfaki.net την ώρα εκείνη κατέφθανε και άλλο κυβερνητικό στέλεχος και η αστυνομία πήρε εντολή να σχηματίσει αμέσως κλοιό γύρο του υπό τον φόβο να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο . Έτσι άφησαν τις δυο γυναίκες οι οποίες προσχώρησαν στο συγκεντρωμένο πλήθος περίπου 2000 ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν .
Στην συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη του ΕΠΑΜ της ΣΠΙΘΑ των ΑΝ.ΕΛ. και των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Από την άλλη πλευρά η ΓΑΔΑ γελάει με την είδηση αφού όχι μόνο την διαψεύδει αλλά αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει να πατήσει το πόδι του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πάνω από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2014 κατά την Τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πηγή:makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου