Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος με πολιτικό: Τον βρήκε η σύζυγος να ερωτοτροπεί με νοσοκόμα!!!



Τι και αν είναι 90 χρονών και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρκίνο στους λεμφαδένες -ο ίδιος είχε παραδεχθεί τον Μάιο του 2012 πως «δεν του μένει πολλή ζωή». Αυτό δεν τον εμποδίζει να ερωτοτροπεί με τη νοσοκόμα του.

Ο άτακτος γηραιός κύριος είναι ο Βόιτσεχ Γιαρουζέλσκι, ο τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης της Πολωνίας, τον οποίο έπιασε στα πράσα στο κρεβάτι του... πόνου με τη νοσοκόμα του η 84χρονη σύζυγός του, Μπάρμπαρα.
Η απατημένη σύζυγος δήλωσε στην πολωνική εφημερίδα «Super Express» πως έπιασε τον άνδρα της «κάτω από την κουβέρτα του» να κάνει σεξ με τη νοσοκόμα που τον προσέχει καθημερινά εδώ και πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με τη σύζυγο του Γιαρουζέλσκι, ο πρώην ηγέτης έχει αδυναμία στη νοσοκόμα του, Ντορότα, επειδή του «κάνει όλα τα χατίρια», του «δίνει λιχουδιές» κι επειδή «φοράει συνέχεια ψηλά τακούνια».
Οπως καταγγέλλει η Μπάρμπαρα Γιαρουζέλσκι, η 55χρονη νοσοκόμα περίμενε πότε θα απομακρυνθεί εκείνη από το δωμάτιο για να χωθεί κάτω από τις κουβέρτες με τον 90χρονο, ενώ του έλεγε πόσο φτωχειά είναι και εκείνος μοιραζόταν τη σύνταξή του μαζί της. Ισχυρίστηκε ακόμα πως η 55χρονη γυναίκα είναι αλκοολική.
Κατά τη γνώμη της επηρεάζει τον Γιαρουζέλσκι εναντίον της, «σπέρνει ζιζάνια», ενώ μια φορά που της είχε πει ότι απολύεται ξέσπασε σε κλάματα.
Υποστήριξε επίσης πως έθεσε στον 90χρονο το δίλημμα «ή αυτή ή εγώ» και τόνισε ότι εδώ και τέσσερις μήνες έχει έτοιμα τα χαρτιά του διαζυγίου αν δεν συνετιστεί ο Γιαρουζέλσκι και δεν απομακρύνει την πέτρα του σκανδάλου από το σπίτι τους. «Εάν ο άνδρας μου δεν ξεφορτωθεί αυτήν τη γυναίκα, θα ζητήσω διαζύγιο. Είναι θέμα αξιοπρέπειας», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφέρει το Έθνος.
Ο Βόιτσεχ Γιαρουζέλσκι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες εδώ και τρία χρόνια και η οικογένεια ανέθεσε στην Ντορότα τη φροντίδα του, δίνοντάς της 4 ευρώ την ώρα.
Ως πρωθυπουργός της Πολωνίας έθεσε εκτός νόμου το συνδικάτο «Αλληλεγγύη» και επέβαλε στρατιωτικό νόμο, προσπαθώντας να επαναφέρει τη χώρα στην ομαλότητα. Το 1983 ήρθη ο στρατιωτικός νόμος αλλά η «Αλληλεγγύη» δεν νομιμοποιήθηκε. Παραιτήθηκε το 1990 και πρόεδρος της Πολωνίας εκλέχτηκε ο ηγέτης της «Αλληλεγγύης» Λεχ Βαλέσα.

Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου