Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μέτρα για την αφισοκόλληση

Ο Δήμος Ιωαννιτών, επανειλημμένα, έχει απευθύνει έκκληση προς όλους να αποφεύγεται η παράνομη αφισοκόλληση. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία για καθαρισμό σε όλες τις στάσεις, φορείς αλλά και πολιτικά κόμματα επανήλθαν με νέα επιχείρηση αφισοκόλλησης.

Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει τον πολιτισμό και την παιδεία, αξίες που οφείλουν να υπηρετούν στην πράξη και τα κόμματα.
Από το Δήμο Ιωαννιτών, γίνεται γνωστό, ότι μετά τα τελευταία περιστατικά που έχουν καταγραφεί, θα κινηθεί η διαδικασία για την επιβολή προστίμων, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Εν όψει της προεκλογικής περιόδου – αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές- ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει έκκληση στα κόμματα να δείξουν σεβασμό στην πόλη και να αποφεύγουν την παράνομη αφισοκόλληση. Πρόκειται για μία μεγάλη πηγή ρύπανσης η συνέχιση της οποίας δεν μπορεί να επιτραπεί.
Ο Δήμος στο εξής δεν θα ανεχθεί ανάλογα φαινόμενα και θα επιβάλει όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις είτε πρόκειται για κόμματα, είτε για φορείς, είτε για ιδιώτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου