Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

"Το Σκευοφυλάκιο της Νήσου θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουρισμού"

Με αφορμή την ένταξη του Σκευοφυλακίου στο ΕΣΠΑ ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γκέκας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νήσου Άρης Λιούμπος έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Το Σκευοφυλάκιο έρχεται να συμπληρώσει το πλέγμα των έργων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Νησί. Με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και ειδικά του συνεδριακού και του θρησκευτικού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που συντέλεσαν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών και την ένταξη του στο ΕΣΠΑ ώστε να γίνει πραγματικότητα το Σκευοφυλάκιο στο Νησί.
Σημειώνουμε ότι με την εξέλιξη αυτή, ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στο Νησί για την τριετία 2011- 2014 συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτιμούμε ότι με τον ίδιο σχεδιασμό και τον ίδιο ζήλο οι παρεμβάσεις αυτές θα έχουν συνέχεια και την επόμενη πενταετία».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου