Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας εξελέγει στη συνεδρίαση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με ψήφους 123 έναντι 92 του Φίλιππα Φίλιου και 3 λευκών, ο νέος επικεφαλής της παράταξης αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος για τις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου .
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Du Lac με συμμετοχή 213 μελών της παράταξης.
Το λόγο έλαβε πρώτος ο κ. Μωϋσής Ελισάφ ο οποίος απεύθυνε ενωτικό μήνυμα ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να τελειώνουν οι διαδικασίες γιατί κούρασαν τον κόσμο.
Στη συνέχεια το μέλος της Γραμματείας Γιώργος Παπαδιώτης διάβασε την σχετική εισήγηση η οποία σε συντομία περιλάμβανε σύντομο απολογισμό υου έργου της Δημοτικής Αρχής  τις διαδικασίες που έγιναν, τη δημοσκόπηση, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο υποψηφίους.
Και από την πλευρά της Γραμματείας το μήνυμα ήταν ενωτικό όπως και στις τοποθετήσεις τους οι δύο υποψήφιοι, οι οποίοι μπορεί να άσκησαν κριτική ο ένας στον άλλον αλλά ,με προσοχή και χωρίς βαριές εκφράσεις.
Έτσι αμέσως μετά ακολούθησε ψηφοφορία από την οποία αναδείχθηκε νικητής ο Θωμάς Μπέγκας με 123 ψήφους έναντι 92 του Φίλιππα Φίλιου.
Στις δηλώσεις που έγιναν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Φίλιππος Φίλιος  συγκινημένος κάλεσε όλους κοντά στην παράταξη και να γίνει συντεταγμένα ο αγώνας με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Θωμά Μπέγκα στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ο Θωμάς Μπέγκας ευχαρίστησε τον Φ. Φίλιο και όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους και δήλωσε πως όλοι χρειάζονται σ  αυτόν τον αγώνα ο οποίος θα δοθεί από κοινού και θα στεφθεί με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου