Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εκλογικό Κέντρο Πρέβεζας - Πρόγραμμα Περιοδειών στην Π.Ε. Πρέβεζας

  Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη και αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας τον Δημήτρη Κωνή, λειτουργεί στην οδό Π.Τσαλδάρη 72, στο κέντρο της Πρέβεζας. (απέναντι από τα δικαστήρια).
Καθημερινά, φίλοι της παράταξης συναντώνται με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιους συμβούλους, ενημερώνονται για το πρόγραμμά μας και ανταλλάσσουν απόψεις για ζητήματα σχετικά με την καθημερινότητα, αλλά και το μέλλον της περιοχής μας.
Το τηλέφωνο του εκλογικού κέντρου είναι 2682028710.

Πρόγραμμα Περιοδειών ψηφοδελτίου Π.Ε. Πρέβεζας
    Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Ολγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Κωνής και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής
1.     Το απόγευμα της Δευτέρας 28/4, στις 19:00, θα επισκεφθούν τον Λούρο Πρέβεζας. Θα περιοδεύσουν στην πόλη και στις 21:00 θα συνομιλήσουν με πολίτες στο καφενείο του Λάμπρου Τάγκα.
2.     Το απόγευμα της Τρίτης 29/4, στις 19:00, θα επισκεφθούν την Φιλιππιάδα. Θα περιοδεύσουν στην πόλη και στις 21:00 θα συνομιλήσουν με πολίτες σε καφενείο της πόλης.
3.    Το πρωί της Τετάρτης 30/4 θα επισκεφθούν το Καναλάκι. Στις 11:30 θα συναντηθούν στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Πάργας. Στις 12:00 θα περιοδεύσουν στην πόλη.

4.     Το απόγευμα της Τετάρτης  30/4, στις 19:00, θα επισκεφθούν την Πάργα. Θα περιοδεύσουν στην πόλη και  στις 21:00 θα συναντηθούν με φορείς και θα  συνομιλήσουν με πολίτες στο Πνευματικό Κέντρο του  Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου