Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης από βουλευτήςΒόμβα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, καθώς ο Ανδρέας Ψυχάρης ανακοίνωσε την παραίτησή του από βουλευτής.

Ο κ. Ψυχάρης παραιτήθηκε αφού πρώτα υπερψήφισε τις τροπολογίες για ΕΝΦΙΑ και «κόκκινα» δάνεια.
Τη θέση του στο Κοινοβούλιο θα πάρει ο επιλαχών Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Τι αναφέρει στην επιστολή του

«Αποφάσισα σήμερα να υποβάλω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Επειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα.
Οταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.
Επειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός.
Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μου.
Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.
Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου