Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Κατάθεση σοκ: «Μας έδερνε και τραβούσε με κάμερα- Απειλούσε να εκτελέσει τα εγγόνια μου» Πηγή: Κατάθεση σοκ: «Μας έδερνε και τραβούσε με κάμερα- Απειλούσε να εκτελέσει τα εγγόνια μου»Απίστευτες αποκαλύψεις για το δράμα μιας ολόκληρης οικογένειας έρχονται στο φως μετά την άγρια δολοφονία του 39χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο πατέρας και η μητέρα του θύματος, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή Ναυπλίου και πήραν νέα προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας στους δημοσιογράφους σοκάρουν.
«Ζούσαν ένα οικογενειακό δράμα. Τους χτυπούσε τα δέκα τελευταία χρόνια, τους απειλούσε και τους ζητούσε χρήματα. Είχε φτάσει, μάλιστα, να απειλεί ότι θα εκτελέσει και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, τα παιδιά, δηλαδή, των τριών αδερφών του. Το Πάσχα, είχε φτάσει στο σημείο να τους δέσει, να τους χτυπήσει και να βιντεοσκοπήσει όλα όσα έκανε».
Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο 75χρονος πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου