Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Απίστευτο: Βρίζουν τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη στο διαδίκτυοΔεν το χωρά ο νους του ανθρώπου. Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η μακάβρια είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, υπάνθρωποι ανήρτησαν στο διαδίκτυο υβριστικά σχόλια εις βάρος του.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. «Είναι θέμα ωρών η σύλληψή τους, έχουν εντοπιστεί από τα ηλεκτρονικά ίχνη και θα λογοδοτήσουν για την αλητεία αυτή» έλεγε ανώτερη πηγή της ΕΛΑΣ.
Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr πρόκειται για 3-4 άτομα, από την Αθήνα και το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη η σύλληψή τους, οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους: Απαιτείται η σύμφωνη γνώμη από τους τραγικούς γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Οι απίστευτης μικρόνοιας διαχειριστές ενός blog ανήρτησαν υβριστικές αναρτήσεις και ξεκίνησαν – μετά τις καταγγελίες – ένα κρυφτούλι καθώς φοβήθηκαν τον εντοπισμό τους.
Ηδη, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει «κατεβάσει» 17 αναρτήσεις τους και έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης.
Iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου