Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

«Δεν είμαι κομματικός, δεν με ενδιαφέρουν προς το παρόν οι εκλογές»!

Επιθετικός προς την κυβέρνηση ήταν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης σε ημερίδα του ΕΣΠΑ στην Ηγουμενίτσα. «Το κράτος δεν σκέφτεται τις περιφέρειες», είπε. Και εξήρε το πρότυπο, με το οποίο λειτουργεί η...διοίκηση στη Γερμανία.
Τα έβαλε, για μια ακόμη φορά, και με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για τους χειρισμούς του στα διάφορα θέματα και ειδικά στους βοσκότοπους.
Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση είπε ότι «δεν είμαι κομματικός, δεν με ενδιαφέρουν προς το παρόν οι εκλογές, έχω έργο να επιτελέσω».
Να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση απουσίαζαν οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος και Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, οι οποίοι βρίσκονται για υπηρεσιακούς λόγους στην Αθήνα, που εκπροσωπήθηκαν από αντιδημάρχους.
Την ημερίδα παρακολούθησαν, κυρίως, υπηρεσιακοί παράγοντες και λίγοι πολίτες.
Στα πηγαδάκια το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κάτσιο και στην περιφερειακή σύμβουλο Αντιγόνη Φίλη, για το τι θα πράξουν στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Κάτσιος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ η κ. Φίλη ήταν πιο συγκεκριμένη, επαναλαμβάνοντας ότι δεν την ενδιαφέρει ο δήμος Παραμυθιάς.
Κατά τα λοιπά η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή περιφέρειας Ηπείρου, ξεκινώντας κύκλο ενημέρωσης για την πορεία των συγχρηματοδοτούμενων έργων που υλοποιεί, στο πλαίσιο της Πληροφόρησης και Δημοσιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013», διοργαάνωσε ενημερωτική εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., με θέμα την παρουσίαση των έργων που υλοποιούνται στην Π.Ε. Θεσπρωτίας. Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας και περιελάμβανε:
-Χαιρετισμό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θ. Πιτούλη, ο οποίος τόνισε ότι έγιναν και θα γίνουν πολλά ακόμη στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
-Παρουσίαση της απορροφητικότητας των έργων του ΕΣΠΑ από την υπεύθυνη της Διαχειριστικής Αρχής
-Παρουσίαση μελέτης «Αποχέτευση Βιολογικού Καθαρισμού Πλαταριάς και Συβότων»
-Παρουσίαση έργων Πολιτισμού στη Θεσπρωτία- Χρήση του έργου «Εξοπλισμός Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας» για διοργάνωση περιοδικών εκθέσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων - Προϊστάμενος ΛΒ’ ΕΠΚΑ.
katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου