Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Το σωματείο «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ» ευχαριστεί το «King Club Hellas» για την έμπρακτη στήριξή του»

Tο  Πανελλήνιο  Φιλανθρωπικό  Σωματείο  «ΑΡΤΟΣ  ΔΡΑΣΗ»,  από  την  ίδρυσή  του,  το 1998,  μέχρι  και  σήμερα,  φροντίζει  καθ’ όλη  τη  διάρκεια  του  έτους  για  τη  σίτιση  και την ανθρώπινη υποστήριξη συνανθρώπων μας,  οι οποίοι  αντιμετωπίζουν  σοβαρά  προβλήματα  επιβίωσης.
Το «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ - Παράρτημα Ιωαννίνων» εντείνει και αυτό, κατά τον τελευταίο χρόνο, τη δράση του και συνεργάζεται με κάθε φορέα που επιχειρεί να στηρίξει άτυχους συμπολίτες μας, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανέχεια και την κρίση.
Με το παρόν, το «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ - Παράρτημα Ιωαννίνων» ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «King Club Hellas» Ιωαννίνων, για την αυθόρμητη ανταπόκριση και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους,  με την προσφορά 100 πακέτων τροφίμων στους αποδέκτες του σωματείου μας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, στο  Ξενοδοχείο Cezaria Ιωαννίνων, για τη διανομή 500 συνολικά πακέτων τροφίμων, σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη.
Προσφορές όπως αυτή αποτελούν πολύτιμη συνεισφορά στο έργο μας και μας γεμίζουν κουράγιο για τη  συνέχιση  της  προσπάθειάς  μας.
Αρ. Λογ :   116  296087-76    /   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου