Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανάσιου Ζούτσου από τον ΣΠΑΠ



Τον Δήμαρχο Παλλήνης κ.Αθανάσιο Ζούτσο βράβευσε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), δια του προέδρου του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεώργιου Πατούλη, για τη συνεργασία και την προσφορά του κατά την διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου.
Η βράβευση έγινε παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Νικολάου Δένδια, πλήθους εθελοντών του ΣΠΑΠ, εκπροσώπων της πολιτείας, υπεύθυνων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων μελών του Συνδέσμου, αλλά και
δεκάδων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος κατά τη βράβευσή του εξήρε τη φιλία και την καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, αλλά και όλα τα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ήταν ο πρώτος Δήμαρχος από τους βραβευθέντες, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εγκάρδια τους εθελοντές, για αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που προτάσσουν με το έργο τους.
Για τη συνεισφορά του στην προστασία των δασών τιμήθηκαν, ο υπουργός κ.Ν.Δένδιας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Φουντάς, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, οι Δήμαρχοι των 12 Δήμων μελών του συνδέσμου, αλλά και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας των Δήμων .
Την εκδήλωση άνοιξε με τον απολογισμό, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του
Συνδέσμου ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ. Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, παρουσιάζοντας συγκριτικά γραφήματα των τελευταίων ετών, που έδειχναν ότι με τη συνεργασία των φορέων και την άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την εκδήλωσή τους, το αποτελέσματα είναι θετικά.
Στη εκδήλωση παραδόθηκαν συμβόλαια ομαδικής ασφάλισης στους ενεργούς εθελοντές του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου