Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση του Δντη του ΕΚΑΒ Ηπείρου με υη Δήμαρχο Σουλίου για τη λειτουργία παραρτήματος στο Κ.Υ. Παραμυθιάς

Μετά την απόφαση του Δ. Σ. του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), για δημιουργία και λειτουργία Τομέα Ε.Κ.Α.Β. στην Παραμυθιά από 18/11/2013, σήμερα ο διευθυντής του παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β. Ηπείρου κ. Βασίλης Παπαδιώτης και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, προκειμένου να επιθεωρήσει τον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο και εγκαταστάσεις όπου αυτό θα στεγαστεί, καθώς και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις στο προσωπικό που θα στελεχώσει τη δομή.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, η Δήμαρχος Σουλίου κ. Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα τόνισε τη μεγάλη ανακούφιση και ασφάλεια που αισθάνονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, με τις υπηρεσίες και την υγειονομική κάλυψη που πλέον θα προσφέρει ο τομέας ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, καθώς και τη δέσμευση ότι ο Δήμος Σουλίου θα σταθεί αρωγός στο σημαντικό έργο του.
Από την πλευρά του ο κ. Διευθυντής υποσχέθηκε ότι ο ίδιος, το στελεχιακό δυναμικό και το προσωπικό του τοπικού τομέα ΕΚΑΒ, θα προσπαθήσουν να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Από σήμερα ένα ασθενοφόρο και τρεις οδηγοί έχουν τοποθετηθεί για την κάλυψη αναγκών. Η προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση και στελέχωση του ΕΚΑΒ ( οδηγοί, προσωπικό, οχήματα κ. λ. π.) θα συνεχιστεί.
Ξεχωριστή σημασία για την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα για το Δήμο Σουλίου, αποκτά το γεγονός πως μετά τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών πανελλαδικά, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μια υπηρεσία συστήνεται και θα λειτουργήσει πλήρως στην Παραμυθιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου