Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

“Περιμενατζής"....Το νέο επάγγελμα του πεζοδρομίου , που βγάζει μαύρα χρήματα

Απίστευτα πράγματα και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι να μας πει η κάθε ΤΡΟΙΚΑ όταν οι Έλληνες έχουν μυαλό και μάλιστα τετραπέρατο.
Το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .
Μαύρο χρήμα παντού …..
Τώρα μετά την αποκάλυψη … να δούμε τι θα μας πούνε .
Άκουσον Άκουσον …..
Η Απάτη που δεν μπορούν να σταματήσουν έχει κύκλωμα και μάλιστα καλά οργανωμένο .
Ακούστε πως γίνεται η όλη φάση : Εκμεταλλεύονται την κούραση και τις ουρές απο τις δημόσιες υπηρεσίες , με την αναμονή στα ταμεία να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . Ο κόσμος αρχίζει να εκνευρίζεται και τα βάζει με τους υπαλλήλους της κάθε υπηρεσίας . Τα χαρτάκια της προτεραιότητας που υποτίθεται θα έβαζαν τάξη στο σύστημα παραμονής , έχει πάρει διαστάσεις … για πολλά γέλια .
Τότε έρχεται η ώρα που κάποιοι αρχίζουν την δουλειά .
Οι πανέξυπνοι τύποι είχαν πάρει νωρίτερα πολλά χαρτάκια προτεραιότητας σε κοντινά χρονικά διαστήματα , με αποτέλεσμα να τα πουλάνε έξω απο κάθε υπηρεσία με ένα μικρό ποσό ….. 3 – 5 ευρώ , με σκοπό να μην περιμένεις στην ουρά .
Οι άλλοι το κάνουν πιο νόμιμα …. Σου παίρνουν το νούμερο προτεραιότητας και αντί να περιμένεις εσύ ο ίδιος στην ουρά , περιμένει ο ίδιος και όταν έρθει η ώρα να πας στο ταμείο για εξυπηρέτηση σε παίρνει τηλέφωνο και έρχεσαι να τον αντικαταστήσεις . Αυτός είναι ο λεγόμενος ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΖΗΣ “ο άνθρωπος που περιμένει αντί για εσάς”
Αυτά είναι επαγγέλματα Κύριοι .
flashstar.skaipatras.gr
Πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου