Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Εγκαίνια στον παιδικό σταθμό Βοτανικού Ιωαννίνων


Ένα πραγματικό στολίδι αποτελεί ο παιδικός σταθμός του Βοτανικού, ο οποίος εγκαινιάστηκε σήμερα.
Το έργο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Μετά τη δημοπράτησή του αντιμετωπίστηκαν προβλήματα που ανέκυψαν ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε ως ξεχωριστό έργο και ο εξοπλισμός.
Έτσι από το Σεπτέμβριο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία καλύπτοντας τις ανάγκες μιας περιοχής που αναπτύσσεται ραγδαία.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μασσαλάς, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππας Τσουμάνης, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Παπαδόπουλος και μέλη της διοίκησης καθώς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Τσουμάνης σημείωσε ότι με τα εγκαίνια του παιδικού στο Βοτανικό, ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις για το 2013 και ανέφερε ότι το 2014 ο Οργανισμός ετοιμάζει ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα.
«Είναι από τους καλύτερους παιδικούς στην πόλη και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου όσο και όλους όσους δούλεψαν» σημείωσε ο κ. Τσουμάνης.
«Ο παιδικός σταθμός είναι δικός σας… Είναι ένα στολίδι και το κρατάτε στα χέρια σας» σημείωσε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής και στους γονείς των παιδιών.

«Ο Δήμος χτίζει βήμα βήμα την κοινωνική του πολιτική. Μια πολιτική επιβεβλημένη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που γίνεται από τον ΟΚΠΑΠΑ και παρά τις δυσκολίες που συναντάμε από το κεντρικό κράτος, εμείς θα συνεχίσουμε» τόνισε ο κ. Φίλιος.
Τέλος ο αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα δεν είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
Από τις τεχνικές υπηρεσίες αναζητήθηκε και βρέθηκε λύση και σύντομα θα ξεκινήσει και η υλοποίηση της παρέμβασης αυτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου