Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Οίκο Ευγηρίας

   
Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας , με την ευγενική συμπαράσταση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και ντόπιων Καλλιτεχνών, διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2014, αφιερωμένες στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν στη ζωή τους προσφέροντας πολλά στην κοινωνία μας και σήμερα φιλοξενούνται με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό, στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου .
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες ως εξής:
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  ώρα 12:00 το μεσημέρι: Η Παιδική Χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων , θα τραγουδήσει απ’ όλη την Ελλάδα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ώρα 11:00 - 13:00 π.μ.: Η παραδοσιακή ορχήστρα του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Ιωαννίνων θα παρουσιάσει πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών του τόπου μας.
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου ώρα 11:00 π.μ.: Η Φιλαρμονική του Δήμου μας, θα παίξει Κάλαντα  και διάφορες μελωδίες Χριστιανικού περιεχομένου.
Τρίτη 31 Δεκεμβρίου ώρα 11:00 π.μ.: Κάλαντα εν’ όψη του νέου έτους 2014 και διάφορες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες , από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου