Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Επανέρχονται με νέα επιστολή τους για πεζοδρόμηση των οδών Χατζηκώστα και Αγίου Νικολάου κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής

Σας στέλνω μια ενημέρωση για την επανυποβολή του αιτήματος των κάτοικων Αγίου Νικολάου αγοράς-ιστορικού κέντρου προς την δ/νση τεχνικών υπηρεσιών του δήμου  για  πεζοδρόμηση των οδών Χατζήκωστα και Αγίου Νικολάου  και εκτροπή  κυκλοφορίας σε άλλες οδούς. Το αίτημα συνυποβλήθηκε και αντιμετωπίζεται τώρα από την δ/νση τεχνικών υπηρεσιών και στην συνεχεία πρέπει να αποσταλεί στην επιτροπή ποιότητας ζωής , διότι το πρώτο μας έγγραφο (30-9-13)(που είχε  πρωτοκολληθεί  στο γραφείο δημάρχου στις 10/10/13 δεν είχε σταλεί στην αρμόδια δ/νση τεχνικών υπηρεσιών ), παρ’ ότι εμείς το είχαμε απευθύνει και στην υπηρεσία αυτή.

Σας επισημαίνουμε  οι το αίτημά μας είναι απολύτως σύννομο (σας στέλνω  και μια αντίστοιχη  απόφαση άλλου δήμου μαζί  με την σχετική νομοθεσία)
Η μη αντιμετώπιση του από δήμο [σύμφωνα με την ρητή διάταξη του νόμου 3463/06 άρθρο 76 του και ειδικότερα των παραγράφων 1, 1.α.1, 1.α.2 και 1.α.4, και της παραγρ. 2 (βλ. Συνημμένο) και των βουλήσεων μας] , αποτελεί παραβίαση της νομοθεσίας .
Το νόμο δεν μπορεί να τον ερμηνεύει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος όπως  επιθυμεί και να κωφεύει στα αιτήματα των πολιτών.
Σημείωση : το αίτημά μας αντιμετωπίστηκε και από την δ/νση πολεοδομίας, η οποία πρόκειται να προβεί κάποτε σε τροποποίηση του ρυθμιστικού σχεδίου!!!! . Αυτό δεν αντιμετωπίζει το σημερινό πρόβλημα και γι’  αυτό ζητάμε άμεσα την αντιμετώπιση του από τις τεχνικές υπηρεσίες και το δημοτικό συμβούλιο  του δήμου Ιωαννιτών 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε  διευκρίνηση
Δώρα Ντούλια -6944518786

(εκ μέρους των 33 κατοίκων και  καταστηματαρχών που υπέγραψαν και αντιπροσωπεύουν 110 άτομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου