Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

'Ετσι "πέταξε"...ο Λιάπης



Από την Λούτσα στην Κουάλα Λουμπούρ ταξίδεψε ο Μιχάλης Λιάπης ο οποίος βρήκε εκεί «καταφύγιο» μετά την … περιπέτειά του.   
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης, ήταν άφαντος από χθες. Λες και είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης.
Κανείς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στα διαμερισματά του στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά. Οι δημοσιογράφοι μάταια τον αναζητούσαν στο κινητό του. Εξάλλου ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο σήμερα το πρωί, όπου πήγε μόνο ο συνήγορός του ο οποίος ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιάπης πήρε την πτήση 204 της Qatar Airways,  στις 18.40 το απόγευμα της Τετάρτης και με ενδιάμεσο προορισμό την Ντόχα του Κατάρ έφτασε στην εξωτική Μαλαισία, όπου διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Βεβαίως ο συνταξιούχος πρώην υπουργός και βουλευτής δεν θα μπορέσει να απολαύσει για πολύ τις διακοπές του, καθώς στις 30 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει επιστρέψει προκειμένου να δώσει το παρών στο δικαστήριο.
Το ταξιδάκι αναψυχής το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο κ. Λιάπης, συνομιλώντας με δημοσιογράφος κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, μετά τη σύλληψή του στη Λούτσα.
Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί που οδηγούσε το τζιπ με πλαστές πινακίδες, ο κ. Λιάπης είπε ότι έβγαλε το αυτοκίνητο μια βόλτα πριν φύγει για ταξίδι επειδή φοβόταν μήπως μείνει από μπαταρία.  
"Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα", είχε πει, δηλώνοντας παράλληλα θύμα της κρίσης.
"Όχι ότι δεν έχω να φάω, αλλά συνταξιούχος είμαι. Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες  για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο", ανέφερε ο πρώην υπουργός, συμπληρώνοντας: "Ήταν η κακιά η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει"είχε πει μετά τη σύλληψή του.
Πηγή:enikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου