Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

O Σκάι και η Εθνική Τράπεζα συγκεντρώνουν παιχνίδια στα Γιάννινα

O Σκάι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα οργανώνουν το Δεκέμβριο σειρά δράσεων, σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που στηρίζει το «Μαζί για το παιδί».
Η αντίστοιχη δράση στα Ιωάννινα έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο από τις έντεκα το πρωί μέχρι τις δύο το μεσημέρι και θα γίνει στην οδό Αβέρωφ, μπροστά στο κατάστημα της Εθνικής.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να συγκεντρωθούν παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτοκινητάκια, τραινάκια, κούκλες, μπάλες, παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, ηλεκτρονικά, συναρμολογούμενα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας.
Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και θα μοιραστούν στα διάφορα ιδρύματα, με τα οποία συνεργάζεται.
Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Και  η προσφορά αυτή αποκτά ιδιαίτερη αξία στις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου