Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις Περιφερειάρχη για την προκήρυξη του ΟΣΔΕ

Στο ενδεχόμενο η Περιφέρεια Ηπείρου να  συμμετάσχει στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να πιστοποιηθεί και αναγνωριστεί ως φορέας διαχείρισης του ΟΣΔΕ για την περίοδο 2014-2020,  αναφέρθηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Μεταξύ άλλων είπε:
«Υπάρχει τεράστιος προβληματισμός από μεριάς μας για να φτιάξουμε όλα αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας και να τεθούν στέρεες βάσεις για το ΟΣΔΕ.
Κάνουμε κάποιες συζητήσεις και πιθανόν να είμαστε από αυτούς που θα βοηθήσουμε, αν χρειαστεί για τις διαδικασίες του ΟΣΔΕ.
Μας τίμησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ και μας έδωσε την εντολή  ηλεκτρονικής απογραφής των κτηνοτροφικών μονάδων, έργο που ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιανουάριο σε όλες τις Περιφέρειες.  Αυτό  δείχνει ότι πρέπει να πάρουμε περισσότερες ευθύνες. Είναι ανοικτό το θέμα της προκήρυξης. Δεν ξέρουμε μόνο αν έχουμε τη δυνατότητα μέχρι την 5η Φεβρουαρίου να κάνουμε τον κύκλο που χρειάζεται. Το σίγουρο είναι ότι με τις συζητήσεις που κάνουμε με κτηνοτρόφους κ.ά. η αγωνία τους είναι μεγάλη για το πώς θα οργανωθεί αυτή η κατάσταση που πάσχει από την  απόφαση που παίρνει κάποιος, ή από το υπόβαθρο που δυστυχώς πολλές φορές δεν είναι το πρέπον».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου