Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι αιμοδότες Ανατολής έκοψαν την πίτα τους


Το περασμένο Σάββατο  στις  7μ.μ. Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών  Ανατολής διοργάνωσε εκδήλωση, στο Πνευματικό κέντρο Ανατολής  κατά τη διάρκεια της οποίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη  Πίτα.
  Πριν την κοπή της πίτας  στην κινητή μονάδα  αιμοδοσίας του Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ  και οι εθελοντές αιμοδότες πρόσφεραν το αίμα τους .
 Στην εκδήλωση παρέστησαν  η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ασημακοπούλου, ο
Αντιπεριφερειάρχης  κ.. Καραμπίνας, ο Αντιδήμαρχος κ. Θ. Μπέγκας , ο πρόεδρος του  Τ. Δ. Ανατολής κ. Χ. Λάζος.  Και αρκετός κόσμος.
 Η ταμίας του Συλλόγου  κ. Παπαγεωργίου Βάσω  άνοιξε την εκδήλωση  καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους.

Στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς , η βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ασημακοπούλο, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Καραμπίνας και ο αντιδήμαρχος του Δήμου  Ιωαννιτών κ,
Θ. Μπέγκας  που  αναφέρθηκε   στην έννοια του εθελοντισμού και τόνισε ιδιαίτερα ότι  η δημοτική αρχή πρέπει να αγκαλιάσει το εθελοντικό κίνημα, και να βοηθάει  τον εθελοντισμό.
Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολής  ο ιατρός κ. Γεώργιος Μανουσαρίδης μιλώντας έκανε ένα σύντομο  απολογισμό  για τη δραστηριότητα του Συλλόγου στην τριετία που πέρασε.

Διότι ο Σύλλογος Ανατολής  ως μέλος της Π. Ο. Σ. Ε. Α.  συμμετέχει  ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις, που οργανώνει η  Ομοσπονδία. 
Μετά τους χαιρετισμούς τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός  από τον ιερέα της ενορίας  Ανατολής  που έκοψε και την πίτα.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων όπου τιμήθηκε η   εθελόντρια αιμοδότρια  κ. Ρίζου Μαρία για την πολυετή προσφορά της στον εθελοντισμό. Τον
έπαινο έδωσε η κ. Ασημακοπούλου.  Επίσης έπαινος δόθηκε  στον  πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών  κ. Λαούσουγλου Κώστα διότι πάντα  συμμετέχει  με το χορευτικό τμήμα και τους οργανοπαίχτες του  στις εκδηλώσεις  για την αιμοδοσία. Στον κ. Λαούσουγλου  τον έπαινο έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμπίνας.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης  και την αποχώρηση των επισήμων έγιναν εκλογές  στο σύλλογο για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. .  Στις εκλογές δεν στήθηκε
κάλπη.  Ο πρόεδρος  του συλλόγου πρότεινε οι εκλογή των μελών του νέου Δ. Σ να γίνει με φανερή ψηφοφορία. . Η πρόταση έγινε αποδεκτή από το  σώμα των μελών   κι έτσι τα άτομα που προτάθηκαν εξελέγησαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
  ΞΕΝΟΦΩΝ ΔΡΟΣΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου