Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περιοδείες – επισκέψεις υποψηφίων Π.Σ. της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στα Γιάννενα


Την Λαϊκή Αγορά Δροσιάς - Πεντέλης επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 8/5, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε. Ιωαννίνων με την παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής για τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με τη συνεχή μείωση του τζίρου τους και την απουσία της πολιτείας από την ουσιαστική στήριξη του θεσμού της Λαϊκής Αγοράς.

   Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν το ίδρυμα "Νεομάρτυρας Γεώργιος" και συζήτησαν εκτενώς με τους εργαζόμενους του ιδρύματος για τις δυσκολίες στην εύρυθμη λειτουργία του. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους υποψήφιους η τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι να κρατήσουν σε αξιοπρεπές επίπεδο τις παροχές του ιδρύματος, παρά την σχεδόν πλήρη εγκατάλειψη από την πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο.

   Τέλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Όλγας Γεροβασίλη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, περιόδευσαν σε κλινικές και χώρους εργασίας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η ακολουθούμενη πολιτική, που απαξιώνει τη δημόσια υγεία και υποβαθμίζει τις συνθήκες εργασίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου