Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ



«Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών.
Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα»
 Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Du Lac» στα Γιάννενα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Όλγας Γεροβασίλη, υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής».

 Τη συγκέντρωση χαιρέτησαν ο βουλευτής, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής
Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή» υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης.
Στη συνέχεια, μίλησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης, ο οποίος μετέφερε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει για την παράταξη στο νομό και τόνισε την αποφασιστική δέσμευση όλων να υλοποιήσουν το πρόγραμμα της παράταξης, προκειμένου να υπάρξει ξανά ελπίδα στον τόπο μας.
 Η Όλγα Γεροβασίλη, στην ομιλία της, αφού τεκμηριωμένα απέδειξε την απόλυτη ταύτιση της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής του κ. Καχριμάνη με την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια παρουσίασε
τους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα εφαρμόσει η «Ήπειρος Ανατροπής», ως νέα περιφερειακή αρχή, τονίζοντας ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί και είναι ανηρτημένο στο διαδίκτυο, προσβάσιμο σε όλους.

Η επικεφαλής της Ήπειρος Ανατροπής έκλεισε την ομιλία της μεταφέροντας το μήνυμα νίκης που έρχεται από κάθε γωνιά της Ηπείρου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η κοινωνία έγινε κύμα και το φωνάζει. Θα το φωνάξει και η κάλπη.
Βάζουμε τέλος στα σχέδιά τους, κάνουμε τον τόπο μας Ήπειρος Ανατροπής, κάνουμε μια νέα αρχή, αλλάζουμε σελίδα και φεύγουμε μπροστά.
Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών.
Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα.»

*Με την προεκλογική ομιλία της υπ. Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη απόψε, Παρασκευή \ στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Κακαβά στην Άρτα, κορυφώνεται σήμερα η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" για τον α' γύρο των Περιφερειακών Εκλογών στην Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου