Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αντιμετωπίστε τις ραγάδες αποτελεσματικά και μόνιμα με το συνδυαστικό πρωτόκολλο Fractional Laser και PRP!

 Άμεσα αποτελέσματα σε λίγες μόνο επισκέψεις
με την εμπειρία και την επιστημονική εξειδίκευση της Cosmetic Derma Medicine!
 Γυναίκες ή άνδρες, οι ραγάδες δεν κάνουν διακρίσεις στο που θα εμφανιστούν! Από τα σημαντικότερα αισθητικά προβλήματα σχετικά με την εικόνα του δέρματος μας που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και συχνά θυμόμαστε την ύπαρξη τους στο σώμα μας λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Οι ραγάδες αλλοιώνουν την υφή του δέρματος καταστρέφοντας την εικόνα μιας ομοιόμορφης επιδερμίδας και συχνά ευχόμαστε την εξαφάνισή τους χωρίς να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να απαλλαγούμε ολοκληρωτικά από την παρουσία τους γρήγορα, αποτελεσματικά και με μηδαμινό χρόνο ανάρρωσης.

Η Cosmetic Derma Medicine έρχεται να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα με δυο αποτελεσματικές θεραπείες το Fractional Laser και το PRP. Όπως αναφέρει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και επιστημονική διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine Δρ. Αμαλία Τσιατούρα: «οι ραγάδες είναι ουλές που δημιουργούνται κάτω από την επιδερμίδα μας ως αποτέλεσμα της απότομης τάσης που μπορεί να ασκηθεί στο δέρμα και συνήθως οφείλονται στην αύξηση του σωματικού βάρους, στην απότομη αύξηση του ύψους την περίοδο της εφηβείας αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις η επιδερμίδα παραμένει σε διάταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν οι ραγάδες βρίσκονται στο  αρχικό στάδιο δημιουργίας τους  έχουν ερυθρό χρώμα και τότε είναι ο ιδανικός χρόνος που πρέπει να δράσουμε, καθώς σε αυτό το στάδιο αντιμετωπίζονται πιο εύκολα, απ’ όταν έχει περάσει αρκετός καιρός και έχουν γίνει πλέον λευκές. Η μοναδική θεραπεία με αποδεδειγμένα επιτυχή αποτελέσματα ολοκληρωτικής εξάλειψής τους είναι ο συνδυασμός Fractional Laser και PRP γιατί καμία άλλη μέθοδος δεν στοχεύει τόσο βαθιά στον υποδόριο ιστό.»
Με την εφαρμογή του τελευταίας γενιάς Fractional CO2 Laser στοχεύουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας τα κύτταρα που παράγουν το κολλαγόνο, χωρίς να προκαλείται επιφανειακή βλάβη. Η κλασματική τεχνολογία του Fractional CO2 Laser δημιουργεί πολλαπλές μικροσκοπικές οπές στην επιφάνεια της επιδερμίδας διεγείροντας  τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη εκ νέου. Μετά την επούλωση του δέρματος το κατεστραμμένο δέρμα αντικαθίσταται με καινούριο, υγιές, μειώνοντας το βάθος των ραγάδων ενώ παράλληλα το χρώμα τους προσομοιάζει περισσότερο με το φυσιολογικό, ατραυμάτιστο δέρμα. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά, ενώ καθώς οι ραγάδες «σβήνουν», ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και σύσφιξη της επιδερμίδας.
Στη συνέχεια εφαρμόζεται η μέθοδος Platelet Rich Plasma (PRP) που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα ανάπλασης και αποκατάστασης της τραυματισμένης επιδερμίδας, τα οποία ενισχύονται καθώς περνά ο καιρός μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Το PRP είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία βαθειάς ανάπλασης καθώς βασίζεται στην πρωτοποριακή εφαρμογή του πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος, που προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και πιο συγκεκριμένα από το ίδιο μας το αίμα, αξιοποιώντας τους αυξητικούς του παράγοντες για την ταχύτερη επούλωση των βλαβών του δέρματος. Τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που  έχουν υποστεί βλάβη μέσω της ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων, με αποτέλεσμα να επαναφέρουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και να βελτιώνουν την όψη και την υφή των ραγάδων έως ότου να εξαλειφθούν πλήρως. Η θεραπεία PRP, συμπληρωματικά μετά την εφαρμογή του Fractional laser, πολλαπλασιάζει θεαματικά την παραγωγή νέου κολλαγόνου, τον μηχανισμό και τον ρυθμό αποκατάστασης του δέρματος ενισχύοντας τη δράση για ολοκληρωτική εξάλειψη των ραγάδων από το σώμα μας.  Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί είτε με έγχυση είτε με τη χρήση της ειδικά σχεδιασμένης συσκευής micro needling Dermapen.
Το συνδυαστικό πρωτόκολλο θεραπείας Fractional Laser – PRP είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία αντιμετώπισης των ραγάδων καθώς μεγιστοποιεί τα οφέλη της ανάπλασης, επούλωσης και επιδιόρθωσης,  αναγεννώντας τους ιστούς που έχουν υποστεί βλάβη.
Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι θεαματικά, καθώς τα ποσοστά ολοκληρωτικής εξάλειψης τους από την επιδερμίδα μας αγγίζουν το 90-95% στις λευκές και το 100% στις ερυθρές ραγάδες.
Η
Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που εφάρμοσε και εξέλιξε τόσο την τεχνική αντιμετώπισης των ραγάδων με Fractional Laser, όσο και το συνδυαστικό πρωτόκολλο Fractional Laser – PRP με θεαματικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των ραγάδων.
Απαιτούνται 4 - 8 συνεδρίες, ανάλογα με το είδος, το βάθος και την έκταση εξάπλωσης των ραγάδων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής Fractional Laser και PRP, διαδοχικά στην ίδια συνεδρία, πολλαπλασιάζονται όταν αυτές πραγματοποιηθούν διαδοχικά.
Cosmetic Derma Medicine, Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα
Τηλ. 2106980451
Twitter: @cosmeticDM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου