Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Ελλάδα ξανά η Ryanair -Αναζητά προσωπικό καμπίνας, αεροσυνοδούς και φροντιστέςΣτελέχη της αεροπορικής εταιρείας Ryanair τον επόμενο μήνα θα βρεθούν στην Ελλάδα καθώς αναζητούν προσωπικό καμπίνας σε Χανιά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συγκεκριμένα για τρίτη φορά η Ryanair αναζητά από την ελληνική αγορά εργασίας προσωπικό για τα αεροσκάφη της.

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο μήνα «ημέρες καριέρας» στην χώρα μας, σε τρεις πόλεις, αναζητώντας νέους και νέες, που θέλουν να εργαστούν σε θέσεις πληρώματος θαλάμου επιβατών, δηλαδή αεροσυνοδούς και φροντιστές.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οι ημέρες καριέρας θα γίνουν στα Χανιά, την 1η Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη στις 2 Οκτωβρίου και στην Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie., η οποία ανήκει στην εταιρεία Crewlink. Η συγκεκριμένη εταιρεία, που εδρεύει στην περιοχή της Φραγκφούρτης στη Γερμανία, αναλαμβάνει την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού της Ryanair. Η διαδικασία της εκπαίδευσης γίνεται στις εγκαταστάσεις της Crewlink.
Θα πληρώσουν οι ίδιοι το κόστος εκπαίδευσης
Οι υποψήφιοι για την εκπαίδευση τους πληρώνουν ποσά τα οποία κυμαίνονται από 2.749 εως 3.549 ευρώ, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Από τα ποσά αυτά τα 500 ευρώ χαρακτηρίζονται από την Crewlink ως «δικαίωμα εγγραφής», το οποίο πληρώνουν οι υποψήφιοι προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα κατάρτισης και τα οποία δεν επιστρέφονται ακόμη και αν ο υποψήφιος δεν πιάσει δουλειά στην Ryanair. Επίσης από το σύνολο του ποσού, 700 ευρώ αφορούν το κόστος διαμονής των υποψηφίων στο κέντρο εκπαίδευσης της Crewlink στη Γερμανία. Το υπόλοιπο ποσό των διδάκτρων επιστρέφεται στον εκπαιδευόμενο αν αυτός τελικώς δεν προσληφθεί από την Crewlink προκειμένου να εργαστεί την αεροπορική εταιρεία.
Σύμφωνα με την Crewlink τα 500 ευρώ δεν επιστρέφονται προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι εκπαιδευόμενοι θα δεσμευτούν πλήρως για την κατάρτισή τους, ενώ καλύπτουν κόστος που αφορά: Εγχειρίδια, ID επεξεργασίας, ιατρικές εξετάσεις, υλικά.
Ποια είναι τα προσόντα που απαιτούνται
Υπενθυμίζεται πως όσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στις μέρες καριέρας της Ryanair θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου ένας υποψήφιος να είναι επιλέξιμος για μια θέση στο πλήρωμα καμπίνας της Ryanair θα πρέπει να έχει ύψος άνω του 1,57 μ., καλή όραση, κολυμβητική ικανότητα και γνώση αγγλικών.
Απορρίπτονται όσοι έχουν τατουάζ σε εμφανές μέρος του σώματός τους. Το dress code προβλέπει υφασμάτινο παντελόνι για τους άνδρες, φούστα ως το γόνατο για τις γυναίκες και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να είναι ντυμένοι με τζιν. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο σε ισχύ.

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου