Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

10 πράγματα για να κάνεις πριν παντρευτείς

Σε έπιασε η καούρα να τον χορέψεις το χορό του Ησαΐα! Όχι ότι έχει να κάνει με το βιολογικό σου ρολόι ή επειδή παντρεύτηκαν οι κολλητές ή επειδή βρήκες τον κατάλληλο.
Έτσι, σε έπιασε η μανία του γάμου. Προτού το κάνεις το βήμα και έχεις δεν έχεις υποψήφιο γαμπρό στο πλευρό σου , μάθε ποιά είναι τα 10 must της εργένισσας που πρέπει να έχεις πάθει και μάθει.
Τι πρέπει να έχεις κάνει μέχρι να παντρευτείς; Ιδού:
1. Να έχεις ταξιδέψει με την αδερφή/ την κολλητή/ τις φίλες:
Όχι ότι δεν μπορείς να πας διακοπές ή τριήμερα όντας παντρεμένη αλλά το να πετύχεις ημερομηνία που θα μπορείς κι εσύ η δεσμευμένη και οι υπόλοιπες φιλενάδες, θα φαντάζει τόσο πιθανό, όσο το να κερδίσεις το λαχείο. Ακόμα κι αν εσύ σκοπεύεις να αφήσεις το σύζυγο για διακοπούλες με τις κολλητές και παρότι θα το έχεις κάνει για χάρη των αδέσμευτων κάποτε φιλενάδων, αυτές μην περιμένεις να το κάνουν για σένα!
2. Να έχεις ταξιδέψει με το μέλλοντα σύζυγο:
Αν δεν έχεις φάει την άμμο με το κουτάλι κάτω από την ξαπλώστρα, αν δεν έχεις πλύνει ένα αντρικό εσώρουχο στις διακοπές, αν δεν έχετε περάσει καλά μαζί σε κλίμα τροπικό, δεν ξέρεις τι θα πει δεσμός.
3. Να έχεις περάσει μεγάλη καψούρα:
Μόνο αφού υποφέρεις, σουρθείς στα πατώματα, πιεις και κλάψεις για το λεγάμενο που σε παράτησε και αφού τον ξεπεράσεις, μπορείς να πεις ''το άντεξα κι αυτό, όλα μπορώ να τα αντιμετωπίσω''.
4. Να έχεις παρατήσει κάποιον:
Δύσκολο, ξεδύσκολο το να καταφέρεις να δώσεις χυλόπιτα, αποδεικνύει πως δεν είσαι απελπισμένη να μένεις με κάποιον απλά για να λες πως είσαι σε σχέση. Οι ατάκες τύπου ''δεν μπορώ να μείνω μόνη μου'' είναι για κουτούς.
5. Να έχεις βάλει τα οικονομικά σου σε μια σειρά:
Ωραία τα μυστικά αλλά γάμος σημαίνει ειλικρίνεια σε όλα και κοινό πορτοφόλι. Πόσο πολύ να σε εκτιμήσει ο μέλλοντας γαμπρός και πώς να ξεκινήσετε δημιουργικά την κοινή σας ζωή όταν έχεις σκόπιμα ξεχάσει να του μιλήσεις για τα χρέη σου αλλά δέχεσαι με χαρά να περάσεις την ζωή σου μαζί του.
6. Να έχεις μείνει μόνη:
Ακόμα και με τις φίλες, ακόμα και σε δώμα κάτω από το πατρικό αλλά σίγουρα χωρίς το μπαμπά και τη μαμά τριγύρω. Το πόσα πράγματα θα πρέπει να κάνεις όντας παντρεμένη (από το να πλένεις και να σιδερώνεις μέχρι και να μαγειρεύεις κάθε μέρα- όχι για τη χαρά της δημιουργίας αλλά για επιβίωση) είναι λίγα και δεν τα έχεις καν σκεφτεί.
7. Να έχεις μείνει μαζί του:
Θα πεις είσαι παλιομοδίτισσα και δεν θέλεις να μείνετε μαζί για να μην χαθεί η μαγεία. Σαχλαμάρες. Αν πρέπει να κάνεις ένα τεστ ντράιβ, είναι αυτό και μόνο, ειδικά αν ο λεγάμενος θα έρθεις απευθείας από τα χεράκια της μαμάς στο κρεβάτι σου.
8. Να έχεις ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για πάρτη σου:
Θα έρθει κάποια μέρα που θα πρέπει να ξοδεύεις μόνο για τους άλλους ή να μην ξοδεύεις καθόλου. Προτού συμβεί αυτό, μπορείς να ξοδέψεις μια μικρούλα περιουσία από το μισθό σου σε μια πανάκριβη τσαντούλα!
9. Να έχεις βγει ανούσια πρώτα ραντεβού:
Γιατί όσο πιο πολύ βγεις και γνωρίσεις ανθρώπους, τόσο πιο εύκολα θα συναντήσεις κι αυτόν τον Ένα. Ειδικά η εμπειρία του πρώτου ραντεβού, που πρέπει να προμοτάρεις τον εαυτό σου σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει, είναι ένα καλό κρας τεστ αυτογνωσίας.
10. Να έχεις κάνει τουλάχιστον ένα μεγάλο καυγά μαζί του:
Ακούς για ζευγάρια που τάχα δεν τσακώθηκαν ποτέ αλλά είναι τόσο αγαπημένα; Ούτε στις νύφες του Στάνφορντ. Κάθε ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του θα ρίξει κι ένα καυγά τρικούβερτο. Έτσι γιατί Α) και πάθος διαθέτεις Β) το σεξ της επανασύνδεσης τα σπάει Γ) γιατί οι σχέσεις στα δύσκολα φαίνονται.
womenonly.gr
Πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου