Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αθλητικός εξοπλισμός σε Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών και ο Πρόεδρός της Βασίλης Τσαμπαλάς, κατόπιν αποδοχής σχετικού αιτήματος εταιρείας αθλητικών ειδών για την προσφορά αθλητικού εξοπλισμού προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες σχολείων, προγραμματίζουν και υλοποιούν μία σειρά σχετικών εκδηλώσεων.
Οι πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που αφορά στα δημοτικά σχολεία ακριτικών περιοχών κι εντάσσονται στον άξονα του σχεδιασμού κοινωνικής δράσης με τίτλο «Φτάνουμε στα Άκρα».
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής Γιαννιώτες αθλητές, Βαλκανιονίκες, πρωταθλητές Ελλάδος επισκέφθηκαν το τελευταίο τετραήμερο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να τα εφοδιάσουν με αθλητικό εξοπλισμό απαραίτητο για τις αθλοπαιδιές τους.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους αθλητές και να δεχθούν συμβουλές κι οδηγίες σχετικά με τα υγιή πρότυπα άθλησης και διατροφής.
Στόχος της δράσης αυτής είναι να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού στους μικρούς μαθητές και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε ένα σύνολο σχετικών δραστηριοτήτων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου