Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Δεντου έφτανε η σύζυγος και η ερωμένη ήθλε και τριτη γυναίκα....

Ήθελε 3η γυναίκα και το πλήρωσε ακριβά – Του στοίχισε 5.000 ευρώ
Η απληστία του τον οδήγησε σε ζημιά αξίας 5.000 ευρώ.
Δεν του έφταναν η σύζυγός του και η ερωμένη, με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση επί δύο ολόκληρα χρόνια, ήθελε και τρίτη γυναίκα!
Τι έγινε όμως όταν τον «ξεσκέπασε» η ερωμένη;
Αποφάσισε να τον εκδικηθεί... ειδοποιώντας την σύζυγό του και καταστρέφοντας και οι δυο μαζί το πολυτελές αυτοκίνητό του, προκαλώντας ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ!
Ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης είναι σχετικά νέος στην ηλικία, γύρω στα 45 και ασχολείται επαγγελματικά με δύο καταστήματα γρήγορου φαγητού που διαθέτει ένα στο κέντρο της Πάτρας και ένα σε νότια συνοικία.
Κανείς όμως δεν φανταζόταν το μυστικό που φρόντιζε να κρατά επτασφράγιστο για πολύ καιρό.
Και αυτό δεν ήταν άλλο από την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με μία από τις υπαλλήλους του, κατά πολύ μικρότερή του, η οποία προσφάτως άλλαξε δουλειά ακολουθώντας το αντικείμενο των σπουδών της. Αποδείχθηκε όμως πως ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος με δύο γυναίκες, γι' αυτό ήθελε και τρίτη.
Και βρήκε την... ικανοποίησή του στο πρόσωπο μιας άλλης νεαρής, μόλις 23 χρόνων.
Μόνο που η πρώτη ερωμένη του, η οποία στο μεταξύ γνώριζε πως συμπεριφέρεται όταν θέλει να κρυφτεί από κάτι, δεν άργησε να υποψιαστεί πως κάτι ύποπτο συνέβαινε μεταξύ τους. Έτσι άρχισε να τον παρακολουθεί στενά, χωρίς βέβαια ο ίδιος να το υποψιάζεται, μέχρι που τις προηγούμενες ημέρες τον είδε να μπαίνει με την άλλη ερωμένη σε συγκεκριμένη μονοκατοικία λίγο πιο έξω απ' την Πάτρα.
Έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της
Δεν αντέδρασε αυθόρμητα. Σκοπός της ήταν να τον «χτυπήσει» εκεί που πονά. Και το έκανε, σύμφωνα με το dete.gr!
Του γρατζούνισε το αγαπημένο του αυτοκίνητό για το οποίο έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ! Και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν περιορίστηκε στις γρατζουνιές, καθώς προχώρησε και σε σπασίματα καθρεπτών, φαναριών μπρος και πίσω, αλλά και βαθουλωμάτων που προκάλεσαν στο καπό του οχήματος και σε διάφορα άλλα σημεία του στο πάνω μέρος. Μια ζημιά που συνολικά υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 5.000 ευρώ! Και φυσικά εκτός όλων αυτών, είχε να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου από την ανένδοτη πια γυναίκα του.
Τώρα ο ίδιος προσπαθεί να συνέλθει ακόμα από το στραπάτσο και μόνοι συμπαραστάτες είναι δύο αδελφικοί του φίλοι...
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου