Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθηκε νεαρό ζευγάρι για κλοπές αντικειμένων από γραφείο και εμπορική επιχείρηση στην πόλη της Πρέβεζας

                  
                                                  Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων
Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας δύο υποθέσεις διαρρήξεων με στόχο γραφείο και εμπορικό κατάστημα  στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (ενός άνδρα και μίας γυναίκας), ηλικίας 31 και 28 ετών, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και σύσταση συμμορίας.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ταυτοποιήθηκε η συστηματική διάπραξη διαρρήξεων από τον 31χρονο και την 28χρονη, οι οποίοι δρώντας από κοινού πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα διαρρήξεις.
  • Το βράδυ της 13/14-09-2013, αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας, αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας (3.000) ευρώ.
  • Το ίδιο βράδυ, αφού παραβίασαν το λουκέτο πόρτας αποθήκης εμπορικού καταστήματος στην Πρέβεζα, αφαίρεσαν (19) ζεύγη υποδημάτων.\
  • Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δύο ημεδαπών και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου