Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Άμεση ανανέωση, χωρίς νυστέρι


ΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ, ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ...
              TΗΣ ΛΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Λάμψη και αντιγήρανση
Η δρ Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, προτείνει το TotalPlasmaLift, μια νέα δραστική θεραπεία χωρίς νυστέρι -η τελευταία λέξη της Αισθητικής Δερματολογίας-, που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο αντιγήρανσης προσώπου που συνδυάζει δύο ξεχωριστές θεραπείες: το Fractional Laser και το PRP (αυτόλογη θεραπεία με βλαστοκύτταρα). Χάρη στη δύναμη του λέιζερ, που φτάνει ως τις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, ενεργοποιούνται τα κύτταρα που συνθέτουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Από την άλλη, η μη ενέσιμη θεραπεία PRP αξιοποιεί τις επανορθωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων που βρίσκονται μέσα στα δικά μας αιμοπετάλια. Αποτέλεσμα; Μια ανανεωμένη, λαμπερή και γεμάτη φρεσκάδα επιδερμίδα.
Είναι για μένα; Αν σας ενοχλούν τα σημάδια χαλάρωσης που παρατηρείτε στο οβάλ του προσώπου, οι λεπτές γραμμές, οι ατέλειες στην επιδερμίδα (ουλές, σημάδια ακμής, δυσχρωμίες) και η απώλεια λάμψης, τότε το TotalPlasmaLift είναι η ιδανική θεραπεία.
Πόσο διαρκεί; Κάθε συνεδρία διαρκεί σαράντα λεπτά -απαιτείται μια μικρή αιμοληψία.
Πόσο κοστίζει; Από 300 ευρώ, ανάλογα με την περίπτωση.
Info: www.cosmeticdermamedicine.gr.
Το «ξύπνημα» των μηχανισμών της σύσφιξης
Μια νέα διάσταση στις μη χειρουργικές αντιγηραντικές μεθόδους, έρχεται να δώσει το FOTO LIFT™, η εξελιγμένη μέθοδος για τη σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών που εφαρμόζει αποκλειστικά ο ιατρός Χριστόφορος Καραϊσαρίδης, διευθυντής Χειρουργικής στο νοσοκομείο Metropolitan. Η μέθοδος αυτή αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία των ιατρικών λέιζερ (πρόκειται για συνδυασμό τριών διαφορετικών λέιζερ), καθώς η ενέργεια που εκπέμπεται διεισδύει στο χόριο χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια της επιδερμίδας και «ξυπνάει» τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης του οργανισμού επιτυγχάνοντας την αναδόμηση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου. Παράλληλα, παρατηρείται μείωση των διεσταλμένων πόρων και βελτίωση του δερματικού τόνου και γενικότερα της ποιότητας της επιδερμίδας. Το τεράστιο πλεονέκτημα της αναίμακτης αυτής μεθόδου είναι ότι η αναζωογόνηση είναι αισθητή από την πρώτη συνεδρία και η δράση της διαρκεί μέχρι και 6 μήνες!
Είναι για μένα; Αν σας απασχολεί η χαλάρωση, ιδίως στο οβάλ του προσώπου, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες αλλά και η ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας, τότε οι 3 διαφορετικές αντιγηραντικές τεχνολογίες λέιζερ που περιλαμβάνει το FOTO LIFT™ θα σας δώσουν μια απόλυτα φυσική λύση.
Πόσο διαρκεί; Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.
Πόσο κοστίζει; Περίπου τετρακόσια ευρώ, ανάλογα με την περίπτωση.
Info: www.lasermedical.gr.
....και μια έκπληξη
Η εταιρεία αισθητικής ιατρικής και αντιγηραντικής πολυτέλειας Healthy Derma Clinics στο κέντρο της Αθήνας είναι ένας μοναδικός χώρος ομορφιάς, ευεξίας και ανανέωσης. Φέτος όμως ανακαλύψαμε ότι είναι και χώρος μοναδικής ευαισθησίας! Η επιθυμία της Εύης Αναστασίου -η ψυχή της επιχείρησης- να δείξει έμπρακτα την αγάπη της για τα αδέσποτα ζώα, την οδήγησε σε μια πρωτοβουλία πρωτόγνωρη για ένα κέντρο... ιατρικής αισθητικής. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να δοκιμάσουμε κάποια από τις εξαιρετικές θεραπείες ανάπλασης που εφαρμόζονται, μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας -και όχι μόνο- ένα μικρό αλλά πολύτιμο δώρο. Για κάθε λοιπόν like που θα κάνουμε στο Facebook ή για κάθε σχόλιο που θα δημοσιεύσουμε στη fan page των Healthy Derma Clinics σχετικά με τις υπηρεσίες τους, μέχρι τις 7/1-2014, θα προσφέρονται €0,50 για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας Κορωπίου: για την προστασία των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, τον έλεγχο της υγείας και του πληθυσμού τους (στειρώσεις) και τη μέριμνα για την ανεύρεση σπιτιού που θα τα περιθάλψει και, το κυριότερο, θα τα αγαπήσει....
Είναι για μένα; Φυσικά, αν αγαπάτε τα αδέσποτα και απροστάτευτα ζώα.
Πόσο διαρκεί; Οσο κρατούν οι γιορτές...
Πόσο κοστίζει; Μόλις μισό ευρώ.
Info: www.healthydermaclinics.gr ., https://www.facebook.com/HealthyDermaClinics.

Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου