Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα για την ανάπτυξη του δήμου Ζίτσας σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Η Επιχειρηματική απεικόνιση του Δήμου Ζίτσας και οι Προοπτικές Ανάπτυξης της περιοχής είναι το θέμα που θα συζητηθεί στην κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας σε ανοιχτή εκδήλωση που οργανώνεται για σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα έξη το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, στο Παλιό Δημαρχείο (Λασκαρίνας 3Α) στην Ελεούσα.
Αναλυτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν με τους αντίστοιχους εισηγητές τους είναι τα εξής: 
-          «Επιχειρηματική απεικόνιση της Β.Ι.Π.Ε.. και της περιοχής του Δ. Ζίτσας». Ομιλητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου.
-          «Η Οικονομική και Κοινωνική προσφορά της ΒΙΠΕ στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητήςo κ. Νικόλαος Μηλιώνης Πρόεδρος επιχειρηματιών ΒΙΠΕ Ιωαννίνων).
-           «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Επιχειρηματική Δραστηριοποίηση στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητής o κ. Νικόλαος Γούσης Αναπληρωτής Προϊστάμενος Προγραμματισμού Οργάνωσης& Πληροφορικής Δήμου Ζίτσας).
-          Αμπελουργική Ζώνη. Δημιουργία και Ανάπτυξη μιας Οινοποιίας στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητές οι κ. Λευτέρης Γκλίναβος και ο κ. Θωμάς Γκλίναβος).
-          «Το μάρμαρο: Παρελθόν και Μέλλον στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητής ο κ. Παναγιώτης Λιάκος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
Σύσταση Επιτροπής Τουρισμού
Την ίδια μέρα και αμέσως μετά το τέλος της ημερίδας θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου με κυριώτερα θέματα συζήτηση την σύσταση Επιτροπής Τουρισμού ( Προβολής, Διαφήμισης και Μάρκετινγκ κ.λ.π.) και εισηγητή τον  Πρόεδρο Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ν. Ιωαννίνων Δημήτριο Ντόβα, καθώς και το θέμα «Βελτίωση Ενεργειακής Αποδοτικότητας και Εφαρμογής Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Α' κτήριο (οδού Χ. Τρικούπη) του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Και εισηγητή τον Πρόεδρο του Ε.Ι. Δρ. Δημήτριο Δημητρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου