Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν τρία άτομα από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Πρέβεζας

Σε βάρος του ενός εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για σωρεία αδικημάτων ενώ στους άλλους δύο,  βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, φωτοβολίδες και καπνογόνα
Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται σε καθημερινή βάση στην πόλη της Πρέβεζας με σκοπό την πρόληψη κάθε μορφής παραβατικότητας, συνελήφθησαν χθες (06-12-2013) το απόγευμα, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 27, 17 και 56 ετών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε  συνολική ποινή  (8) ετών και (10) μηνών, για απάτη, πλαστογραφία, ακάλυπτες επιταγές και αποδοχή προϊόντων  εγκλήματος.
Επίσης,  συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 17 ετών, σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας, γιατί στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·        μικροποσότητα κάνναβης
·        δέκα (10) φωτοβολίδες, τρία  (3) καπνογόνα και δέκα (10) βεγγαλικά, τα οποία προόριζαν για χρήση σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου