Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Έκδοση ταυτοτήτων μέχρι και την μέρα των εκλογώνΓια εσάς τους ξεχασιάρηδες που μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν θα έχετε εκδώσει ταυτότητα για να μπορέσετε να πάτε να ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ φρόντισε και με απόφασή του θα μείνουν ανοιχτά τα αρμόδια γραφεία, ώστε να αποκτήσετε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας μέχρι και την ημέρα των εκλογών.
Αναλυτικά, τα γραφεία ταυτοτήτων θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 17 και 24 Μαΐου 2014, από τις 08:00 μέχρις τις 18:00 και την Κυριακή 18 και 25 Μαΐου από τις 07:00 – 19:00. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, αν βγάζετε για πρώτη φορά ταυτότητα ή αντικαθιστάτε το δελτίο που είχατε βγάλει στο παρελθόν, η έκδοση θα γίνεται άμεσα με την προϋπόθεση ότι θα παραστείτε στο γραφείο αυτοπροσώπως και θα προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, και για τα στοιχεία επικοινωνίας των κατά τόπους γραφείων έκδοσης ταυτοτήτων μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ www.hellenicpolice.gr.
Πηγή:madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου