Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζει την αυτόνομη πορεία της

Αυτόνομα συνεχίζει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία την πορεία της στην εγχώρια αγορά μπίρας, όπως διευκρινίζει σε σχετική ανακοίνωσή της, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό και έκαναν λόγο για συζητήσεις με το Carlsberg Group, στην οποία ανήκει η Μύθος Ζυθοποιία, για τη δημιουργία ενιαίου σχήματος.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας αναφέρει:
«Πιστή στις αρχές και το όραμα των ανθρώπων της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζει, όπως από την πρώτη στιγμή έχει χαράξει, την αυτόνομη αναπτυξιακή της πορεία, στην ελληνική και διεθνή αγορά, ακολουθώντας με συνέπεια το επενδυτικό πλάνο που έχει ανακοινώσει.
Ακολουθώντας συνειδητά, από την αρχή, τον δρόμο του υγιούς ελληνικού επιχειρείν, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνέβαλε, με την έναρξη της δραστηριοποίησής της το 2010, στο να αλλάξουν τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά μπύρας.
Η εταιρεία με ισχυρό «σύμμαχο» τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, κατάφερε όχι μόνο να επανακυκλοφορήσει επιτυχώς το ιστορικότερο σήμα ελληνικής μπίρας, αλλά παράλληλα να αναδείξει τις διαχρονικές αξίες και τα υψηλά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, καθιστώντας τη FIX Hellas ως το 1ο ελληνικό brand και ως το 3ο brand σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, διανύοντας μόλις τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της, παρουσίασε ήδη νέες, καινοτόμες προτάσεις στην ελληνική αγορά μπίρας, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων της, με τη μοναδική στην κατηγορία της FIX Dark, αλλά και πρόσφατα με τη γνήσια συνταγή Weiss της FIX Royale.
H φιλοσοφία εξωστρέφειας, που αντανακλάται από την έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα σε 20 δυναμικές αγορές του εξωτερικού, παράλληλα με την πρόθεσή της να συνεχίσει και να ενισχύσει περαιτέρω το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, στηρίζοντας τοπικούς παραγωγούς και κατ’ επέκταση την εθνική οικονομία, αποδεικνύουν έμπρακτα το πώς αντιλαμβάνεται η Διοίκησή της την υγιή ελληνική επιχειρηματικότητα, τόσο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, όσο και στην επόμενη μέρα για την χώρα.
Έχοντας ως μοναδικό κριτήριο την περαιτέρω ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού στην εγχώρια αγορά μπίρας, προς όφελος των καταναλωτών, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας δεσμεύονται να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της απασχόλησης αλλά και γενικότερα της ανάκαμψης της  ελληνικής οικονομίας».     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου