Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μήνυμα νίκης για την «Εποχή Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Γιάννος, έστειλαν οι Δημότες της Αθήνας.



Στην πολυπληθέστατη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του προς τους ετεροδημότες της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο «Χαλκιάς Παλλάς», ο Γιώργος Γιάννος κατέστησε σαφές ότι διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τη δημαρχία του Δήμου Ζηρού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Ενώπιον πυκνού ακροατηρίου (πάνω από 400 άτομα), ο κ. Γιάννος παρουσίασε την αυτοδιοικητική του πρόταση για την επόμενη μέρα της περιοχής Φιλιππιάδας και Λάκκας Θεσπρωτικού. Έχοντας στο πλευρό του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, αλλά και τον περιφερειακό σύμβουλο (και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας στις προηγούμενες εκλογές) Κώστα Αρβανίτη, ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Εποχή Δημιουργίας -Ριζοσπαστική Συνεργασία», ανέλυσε εκτενώς το πρόγραμμά του και παρουσίασε τους βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης.

Με λόγο μεστό και τεκμηριωμένο, ο κ. Γιάννος επέμεινε ιδιαίτερα στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, τονίζοντας τις επαφές που είχε σε όλη την προεκλογική περίοδο με φορείς και πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το ΤΕΙ Άρτας. Ο συγκροτημένος πολιτικός του λόγος, χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς, αλλά με γνώση και πίστη στο όραμα που τον κατευθύνει, φανέρωσε την ποιοτική διαφορά του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Ζηρού. Παράλληλα, άσκησε αυστηρή κριτική στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Γιολδάση και τις παλαιοκομματικές πρακτικές με τις οποίες πολιτεύεται. Άφησε δε αιχμές για συναλλαγές του Γιολδάση με πρόσωπα που την τελευταία στιγμή εντάχτηκαν στο ψηφοδέλτιό του. Επέμεινε ακόμη στον αυστηρό αυτοδιοικητικό έλεγχο που θα γίνει στον Δήμο με την ανάληψη της διοίκησης από την παράταξή του και στην ανάγκη χρηστής διοίκησης, υψώνοντας τους τόνους για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από τα πεπραγμένα της απελθούσας δημοτικής αρχής.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους προκάλεσε θετική εντύπωση ο συνδυασμός άμεμπτου ήθους και βαθιάς γνώσης για την αυτοδιοίκηση και των προβλημάτων του τόπου, των συνδημοτών και των νέων, που αποπνέει η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Γιάννου. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι στο τέλος της συγκέντρωσης επισήμαναν ότι δεδομένης της. λειψυδρίας έντιμων και ικανών πολιτικών ανδρών που εδώ και πολλά χρόνια, ταλαιπωρεί την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας, η περίπτωση του κ. Γιάννου φέρνει 'φως και ελπίδα' στην περιοχή για ουσιαστική ανατροπή του σκηνικού προς το καλύτερο. Ήταν από τις σπάνιες φορές, και όχι μόνο για τα δεδομένα της Ηπείρου, που προεκλογική συγκέντρωση δημοτικών εκλογών δεν περιορίστηκε σε καταγγελτικό λόγο, δημόσιες σχέσεις, φωτογραφίες, συνθήματα και χειροκροτήματα αλλά προκάλεσε τον προβληματισμό, τη σκέψη και το ενδιαφέρον των συμπολιτών που συμμετείχαν.
Κλείνοντας δέχτηκε τις ευχές όλων για καλή επιτυχία και νίκη στις εκλογές, μία ΝΙΚΗ, που όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος: «Θα είναι σταθμός για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, μία ΝΙΚΗ όλων των δημοτών!.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου