Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι σύγχρονες υποδομές αναβαθμίζουν την περιοχή Πάργας- Καναλακίου


Τη νέα ώθηση που δόθηκε την τελευταία τριετία στην ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της Πρέβεζας,   με την προώθηση σημαντικών έργων, αλλά και την υλοποίηση δράσεων τουριστικής προβολής από τη νυν Περιφερειακή Αρχή επιβεβαίωσαν κάτοικοι, επαγγελματίες και αγρότες, σε Μεσοπόταμο, Πάργα και Καναλάκι σε συναντήσεις που είχε μαζί τους, κατά τη διάρκεια προεκλογικών περιοδειών,  ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλεξ. Καχριμάνης, ο οποίος συνοδεύονταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η  κατασκευή του δρόμου Καρτέρι- Πάργα,  έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, αντιπλημμυρικά και περιβαλλοντικά έργα, όπως ο καθαρισμός του αλιευτικού καταφυγίου Βάλτου, οριοθετήσεις ρεμάτων, ο αναδασμός και οι βασικές ισοπεδώσεις στην Βαλανιδοράχη, αλλά και η χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ της επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου  της Πάργας προς Ανθούσα κλπ.
«Οι υποδομές που προωθεί η Περιφέρεια στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας, δεν έχουν τελειώσει. Έχουμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για το οποίο ήδη αναζητούμε πόρους, ώστε να προχωρήσει το τμήμα aπό διασταύρωση Πάργας έως γέφυρα Αχέροντα (Μεσοποτάμου) μαζί με τον κόμβο της Λούτσας, για το οποίο ολοκληρώθηκε η μελέτη, αλλά και η σύνδεση της περιοχής  Φαναριού με την Εγνατία Οδό», υπογράμμισε ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, για να προσθέσει ότι παράλληλα βελτιώνονται και οι υποδομές στον αγροτικό τομέα με την ολοκλήρωση του αρδευτικού της Αμμουδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου