Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν τρείς Ρομά από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων για κλοπές από σπίτια σε χωριά των Ιωαννίνων

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  τεσσάρων ημεδαπών Ρομά
Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια σε χωριά των Ιωαννίνων και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τέσσερις ημεδαποί Ρομά (τρεις άνδρες, ηλικίας 33, 29 και 29 ετών  καθώς και μία 44χρονη γυναίκα).
Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες εμπλέκονται, κατά περίπτωση, στις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

·        Την 03-12-2014 το πρωί, μετέβησαν στο χωριό Μπεστιά Ιωαννίνων, όπου αποπειράθηκαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, να διαπράξουν κλοπή από οικία ηλικιωμένου άνδρα, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον παθόντα και τράπηκαν σε φυγή.
·        Την 22-01-2014 το απόγευμα στην Δωδωνούπολη Ιωαννίνων,  μετέβησαν στο σπίτι 75χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων για τη τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου