Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, πέντε άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, πέντε ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, κατοχής ναρκωτικών ουσιών και αντίστασης.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (05-02-2014) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 32 ετών, για μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο 29χρονος προμήθευσε τον 32χρονο με ποσότητα κάνναβης, βάρους (6) γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των (20) ευρώ, ενώ στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους (3,9) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες (05-02-2014) το μεσημέρι στο 8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρτας - Τρικάλων, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν έναν 45χρονο ημεδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (10,46) γραμμαρίων, ενώ σημειώνεται ότι αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.
Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (05-02-2014) το μεσημέρι στην  Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (5,25) γραμμαρίων.
Ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου