Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Rotcschilds & Rockefellers: Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ, και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου.
Θυμηθείτε το οικονομικό Κραχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.
ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS
Αυτοί φέρονται να είναι οι δύο δημιουργοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
H οικογένεια ROTHSCHILDS φημολογείται ότι ελέγχει όλες τις τράπεζες του κόσμου, και όλη την ενέργεια παγκοσμίως, δηλαδή πηγές και κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, διϋλιστήρια, εγκαταστάσεις, δεξαμενόπλοια, μεταφορές προϊόντων , εμπορία και εκμετάλλευση προϊόντων πετρελαίου, κλπ.
Οι Ρότσιλντ δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, και οι Ροκφέλερ στην Αμερική.

«ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ»

       «ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΑ   ΒΟΥΛΗΣΗ»

Έκτο το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση

Με την τρόικα να πιέζει και για άλλα αντιδημοφιλή μέτρα, με τους φόρους να εξαφανίζουν το εισόδημα όσων ακόμη διαθέτουν, με τα κοινωνικά μέτωπα ανοικτά και με….. ελάχιστα περιθώρια αναστροφής του κλίματος, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα να βάζει πλώρη εκλογικής νίκης, όποτε κι αν στηθούν κάλπες.
Πάντως το ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Β. Βενιζέλου σε πρόσφατη δημοσκόπηση που είδε το φώς της δημοσιότητας ήρθε ….έκτο και καταϊδρωμένο.
Όσο πάει δηλαδή… βουλιάζει προς τον… πάτο που δε φαίνεται μακριά ιδίως μετά τη γνωστή στελεχών η οποία μάλλον …στρίβει δια της… διαμαρτυρίας.

Πιο δυνατή η Τράπεζα Ηπείρου
Η κρισιμότητα της, επιτυχημένης τελικά, αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, φάνηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ. Τότε πήραν την ειδοποίηση οι συνεταιριστικές τράπεζες Εύβοιας, Δυτικής Μακεδονίας και Δωδεκανήσου ότι σταματάνε τη λειτουργία τους αφού απέτυχαν να «πιάσουν» τους δείκτες, την ίδια ώρα που η Τράπεζα Ηπείρου μάθαινε και επίσημα ότι η αύξηση του κεφαλαίου είναι επιτυχημένη.
Μπράβο στη Διοίκηση τους εργαζόμενους και όλους όσους συνέδραμαν ώστε η Τράπεζα όλων των Ηπειρωτών να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.
Όμως απαιτείται η άμεση συμπαράσταση όλων των φορέων της Ηπείρου και όλων των Ηπειρωτών και φυσικά των αποδήμων να σπεύσουν ταχέως και να βοηθήσουν την Τράπεζα ώστε να καταστεί αντάξια της δικής τους δύναμης. Γιατί οι Ηπειρώτες όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν.
 «Θόλωσαν»  ξανά τα Γιάννενα
Πέρυσι, τα Γιάννενα ήταν ανάμεσα στις πόλεις που επιστημονική έρευνα εργαστηρίων πέντε πανεπιστημίων έδειξε ότι έχουν επιβαρυμένη ατμόσφαιρα από την αλλαγή «ενεργειακών πηγών» και της αιθαλομίχλης.
Φέτος, τα πρώτα στοιχεία των επιστημόνων, από την περασμένη εβδομάδα και ειδικότερα από τις  τελευταίες μέρες της, όταν και η θερμοκρασία έπεσε δραματικά, είναι χειρότερα.
Βέβαια το ότι κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη μετρήσεων τα μηχανήματα βρίσκονται για συντήρηση είναι όντως ….περίεργο.
Πάντως λύση από την αιθαλομίχλη προς το παρόν δε φαίνεται.
Ξύλα κι όποιος….αντέξει.
 Φθηνότερα τέλη για τις ευπαθείς ομάδες
 Ξεκίνησε ήδη η υποβολή αιτήσεων για αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και οι οποίοι μπορούν να τύχουν των μειώσεων στα ανταποδοτικά τέλη. Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, στην προσπάθειά του να ελαφρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς εν μέσω της επιδεινούμενης οικονομικής κρίσης, έχει αποφασίσει τη μείωση κατά 25% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για τα άτομα με αναπηρίες 67% και άνω ή άτομα που τα βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία 67% και άνω, για τρίτεκνες οικογένειες και για πολύτεκνες οικογένειες καθώς και τη διατήρηση της μείωσης για τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού έτους 2014 κατά 50% για τους άπορους.
Ο Δήμος αλλά και οι άλλοι Δήμοι μήπως πρέπει να  αρχίσουν να προσανατολίζονται στην εξεύρεση λύσης των υπερχρεωμένων νοικοκυριών μια και η κυβέρνηση τους έχει ….γραμμένους στα κιτάπια της;
Το θέμα αυτό ήδη εξετάζεται από πολλούς μεγάλους Δήμους της χώρας και δεν απομένει ο συντονισμός και η εξεύρεση μια κοινής λύσης.





Με 81,21% ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Με ποσοστό 81,21% επανεξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης κατά την τελευταία τέταρτη ημέρα των εργασιών του 2ου Συνεδρίου του κόμματος. Ο κ. Κουβέλης έλαβε 778 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 169 λευκά και 11 άκυρα ψηφοδέλτια.
Ο κ. Κουβέλης αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είπε πως το κόμμα μετά το συνέδριο βγαίνει πιο δυνατό μέσα από ένα πλούσιο προβληματισμό.

ΔΕΙΤΕ: Ο «Νικολάκης» κατακτά την Ουάσινγκτον

Μπορεί η φέτα, το σουβλάκι και το ελαιόλαδο να μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό αλλά η Αμερική μας γνωρίζει για έναν ακόμη λόγο, για τον... Νικολάκη μας!
Πλέον στην Ουάσινγκτον κάνει θραύση το κοκτέιλ «Νικολάκης». (Nicolaki)
Το συγκεκριμένο κοκτέιλ κοστίζει 12 δολάρια, δηλαδή μόλις 8 ευρώ και αρκετοί είναι πλέον εκείνοι που προτιμούν να το πίνουν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ: Η πικρή αλήθεια - Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα

Πόσοι από εσάς δεν έχετε συνεχώς στο μυαλό σας αυτή την εικόνα; Πόσοι από εσάς κατακεραυνώνεστε ολημερίς και ολονυχτίς από χαράτσια και έκτακτες φορολογίες; Πόσοι από εσάς δεν αισθάνεστε πιόνια στην σκακιέρα στων ισχυρών της χώρας μας;
Ε, λοιπόν αυτή η εικόνα απεικονίζει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και το πως φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο που βρισκόμαστε σήμερα.
Newsbomb.gr