Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Κέρδη για το ευρώ μετά το ελληνικό αίτημα παράτασης



Kέρδη άνω του 0,3% σημειώνει το ευρώ έναντι του δολαρίου ΗΠΑ μετά την αποστολή του ελληνικού αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης για παράταση της δανειακής σύμβασης για έξι μήνες

Γενναίο κούρεμα χρεών, προστασία πρώτης κατοικίας



Από τις ευνοϊκότερες για τους φορολογούμενους, αν όχι η πλέον ευνοϊκή τις τελευταίες δεκαετίες, είναι η ρύθμιση που παρουσίασε η κυβέρνηση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς εφορίες και ταμεία έως και σε 100 δόσεις.

Κατατέθηκε το αίτημα της Ελλάδας για εξάμηνη παράταση



Εστάλη στο EuroWorking Group το αίτημα για παράταση της συμφωνίας
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου επιβεβαίωσαν ότι η επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης με την οποία ζητά προς τον Πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Νταισελμπλουμ, την εξάμηνη επέκταση της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης απεστάλη το πρωί της Πέμπτης.

Ο κλοιός γύρω από την Ελλάδα σφίγγει -Συμφωνία με όρους ή Grexit



Υπεβλήθη τελικά το πρωί της Πέμπτης το γραπτό αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης, η οποία όπως είπε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την επίσκεψή του στον Πρωθυπουργό, δεν είναι άλλο παρά αίτημα για την παράταση του Μνημονίου.

Εδιωξαν 500 «ρουσφέτια» από το Πεντάγωνο -Τους έστειλαν... παραμεθόριο



«Φύλλο πορείας» για... τα σύνορα έλαβαν αιφνιδίως όλα τα «ρουσφέτια» που προεκλογικά είχαν μπει για να υπηρετήσουν τη θητεία τους στο Πεντάγωνο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 233 ψήφους



Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος διαδέχεται τον Κάρολο Παπούλια, έπειτα από την ονομαστική ψηφοφορία της Τετάρτης στη Βουλή.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ αποτέλεσε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία, την οποία στήριξαν τόσο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες όσο και η Νέα Δημοκρατία.