Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας. Πόσο επηρεάζονται οι 'Eλληνες από τις ρευματικές παθήσεις;

         
                                                                      Επιμέλεια: Μήλιου Αγγελική, βιολόγος
Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας» το 1996, από τη Διεθνή Ένωση Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας.
Κάθε φλεγμονή της άρθρωσης (ανεξαρτήτως αιτιολογίας) καλείται αρθρίτιδα. Η αρθρίτδα σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι φλεγμονώδης (ρευματοειδής. ψωριασική, ουρική, αντιδραστική κ.α.) εκφυλιστική (οστεοαρθρίτιδα κ.α.), τραυματικη, σηπτική (μικροβιακή, ιογενής, μυκητιασική κ.α..
Η αρθρίτιδα αναφέρεται συχνά ως μία μόνο ασθένεια. Στην πραγματικότητα όμως, είναι ένας όρος που αναφέρεται σε περισσότερες από 100 ιατρικές παθήσεις που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα, ειδικά τις αρθρώσεις όπου συναντώνται δύο ή περισσότερα οστά. Σε μερικές μορφές αρθρίτιδας επηρεάζονται επίσης και οι ιστοί στο εξωτερικό της άρθρωσης.
Ποιοι επηρεάζονται;
• Στην Ευρώπη πάνω από 120 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από κάποιο είδος αρθρίτιδας/ρευματικής πάθησης. Για παράδειγμα στη Γερμανία υπάρχουν πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι με σοβαρής μορφής οστεοαρθρίτιδα και άλλα δύο εκατομμύρια με αρθρίτιδα ή άλλη φλεγμονώδη πάθηση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δωρεάν φροντιστηριακή εκπαίδευσης μαθητών οικονομικά αδύναμων οικογενειών Π.Ε. Ιωαννίνων

Μετά τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Ιωαννίνων και του Συλλόγου Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για δωρεάν φροντιστηριακή εκπαίδευση μαθητών οικονομικά αδύναμων οικογενειών για το σχολικό έτος 2013 – 2014. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου για μαθήματα που διδάσκονται σε Φροντιστήρια και σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για το μάθημα των Αγγλικών που διδάσκεται σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με 38 θέματα ημερήσιας διάταξης  μεταξύ των οποίων είναι και τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 04-10-2013 συνεδριάσεως.
1.        Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης των Τ.Δ. του Δήμου Σελλών», αναδόχου «ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ (Δ.Η.Τ.Ε. Α.Ε.)», μέχρι 30-10-2013.
2.        Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αντικατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Περιφέρειας Ηπείρου», αναδόχου «ΙΡΙΣ ΕΡΓΩ Ε.Ε. Β. ΓΚΑΡΖΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι 30-11-2013.
3.        Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Βαρλάαμ Δ.Ε. Αγ. Δημητρίου Δήμου Δωδώνης», αναδόχου Αθανασίου Μηλιώνη, μέχρι 30-11-2013.
4.        Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 30-07-2013 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού Λίμνης – Πηγών Αώου – Μονή Βουτσάς και αποκατάσταση υδρομάστευσης», προϋπολογισμού € 50.000,00 με ΦΠΑ.

Διαβεβαιώσεις Διοίκησης ΟΠΕΚΕΠΕ στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη για λύση στο πρόβλημα των βοσκοτόπων


Θετικές εξελίξεις στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τους βοσκοτόπους, προέκυψαν από την επικοινωνία που είχε σήμερα -  σε συνέχεια  διαδοχικών έγγραφων παρεμβάσεων που είχε κάνει τους τελευταίους μήνες -  ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρηγόρη Αποστολάκο και την Αντιπρόεδρο κ. Δήμητρα Χαλικιά.
Συγκεκριμένα, όπως διαβεβαίωσαν τον Περιφερειάρχη, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έχει
γίνει αντιληπτό το λάθος που έγινε προ του 2012 από στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής  Ανάπτυξης, στην προσπάθειά τους να ευθυγραμμιστούν με την Κοινοτική Νομοθεσία, συνέπεια του οποίου κόπηκαν ως επιλέξιμες εκτάσεις βοσκοτόπων, τα αλπικά λιβάδια, οι προστατευόμενες περιοχές, οι δασικές εκτάσεις και όσες εκτάσεις στις λεγόμενες «νέες χώρες» έπαψαν να καλλιεργούνται και χαρακτηρίστηκαν δασικές.

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Περιφέρειας Ηπείρου

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου  2013   και ώρα 12.00 π.μ.  συνεδριάζει η  Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης,  με 21 θέματα  ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση αποφάσεων 11ου Πρακτικού της  Συνεδριάσεων της Επιτροπής  Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.
1.      Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού  & Αθλητισμού και αφορά την έκθεση: «ΠΥΡΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΗΓΗΤΩΡ – Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ» ως προς τον χρόνο περαίωσης.
2.      Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Ζαγορίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση Πασχάλειου Σχολής Κάπεσοβου», προϋπολογισμού 100.000,00 € και ορισμό δύο (2)  μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η Σύνοδος των Παιδαγωγικών Τμημάτων των Πανεπιστημίων της χώρας.
Η Σύνοδος απαρτίζεται από τους Προέδρους των Τμημάτων και τους Κοσμήτορες των αντίστοιχων Σχολών.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Σύνοδο των Ιωαννίνων αφορούν το παρόν και το μέλλον των Παιδαγωγικών Τμημάτων, στη δύσκολη συγκυρία για τα Πανεπιστήμια και συγκεκριμένα για τα Παιδαγωγικά Τμήματα.

Εκτός των άλλων στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων έγινε συζήτηση για τo πετρέλαιο θέρμανσης, τις εξελίξεις για το αεροδρόμιο, και τις απολύσεις στους Δήμους και αναμένεται να εκδοθεί ψήφισμα

           
    . Επανήλθε το θέμα του ελλείμματος.     
    .Συζητήθηκε και το θέμα των Σταθμών μεταφόρτωσης και του εγοταξίου
Τρία σοβαρά ζητήματα, ανέδειξε με την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.
Πρόκειται για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης, τις εξελίξεις για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και το κύμα απολύσεων στους Δήμους, το οποίο προανήγγειλε η Κυβέρνηση.
Ο κ. Φίλιος, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, υπογράμμισε ότι όλα αυτά αποτελούν τη συνέχεια ενεργειών κι αποφάσεων που πλήττουν την περιοχή και την οδηγούν στην εξόντωση.

Υγεία: 30+1 περίεργες πληροφορίες για το ανθρώπινο σώμα

Το ανθρώπινο σώμα έχει μια πολυσύνθετη δομή, με λειτουργίες που ακόμη και έπειτα από αμέτρητα χρόνια ιατρικής εξέλιξης, φαντάζουν παράξενες.
Λένε, ότι ένας κοινός άνθρωπος χρησιμοποιεί μόλις το 10% του εγκεφάλου του, ενώ το υπόλοιπο 90% παραμένει σχεδόν ανεξερεύνητο. Τι άλλο δε γνωρίζουμε για το ανθρώπινο σώμα;
1. Τα νευρικά ερεθίσματα από και προς τον εγκέφαλο ταξιδεύουν με περίπου 273.6 χιλιόμετρα ανά ώρα.
2. Ο εγκέφαλος παράγει τόση ενέργεια όση μία μικρή λάμπα των 10 watt, ακόμη και όταν κοιμόμαστε.
3. Το ανθρώπινο κύτταρο του εγκεφάλου μπορεί να συγκρατήσει 5 φορές περισσότερες πληροφορίες, από όσες περιέχει η εγκυκλοπαίδεια Britannica. Οι επιστήμονες δε μπορούν να ορίσουν ακόμη με ακρίβεια την αποθηκευτική ικανότητα, αλλά με ηλεκτρονικούς όρους εικάζεται ότι είναι μεταξύ 3 ή ακόμη και 1.000 terabytes. Αντίθετα, τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας, που περιέχουν πάνω από 900 χρόνια ιστορίας, είναι μόλις 70 terabytes.

Βιωματικά Εργαστήρια Παιδαγωγικής Ανάπτυξης και Διδακτικής οργανώνει η ΕΠΙΓΝΩΣΗ Tomatis Center

Για τρίτη χρονιά φέτος τα Βιωματικά Εργαστήρια Παιδαγωγικής Ανάπτυξης και Διδακτικής θα εκπαιδεύσουν και θα εμπνεύσουν όσους θέλουν να προσθέσουν μια νότα ανανέωσης στη δουλειά στους και στις γνώσεις τους...
Ο κύκλος των εργαστηρίων θα ολοκληρωθεί σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Η πρώτη είναι το Νοέμβριο , η δεύτερη το Μάρτιο και η τρίτη το Μάιο. Κάθε μια από τις προγραμματισμένες μέρες θα γίνονται 2 έως 3 3ωρες βιωματικές θεματικές ενότητες με διαφορετικό κάθε φορά αντικείμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν σε ποιά ή ποιές θεματικές θέλουν να συμμετάσχουν και στο τέλος μπορεί να εκδοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για το συνολικό αριθμό διδακτικών ωρών.


Ο ελληνικός καφές χαρίζει χρόνια στη ζωή!

  
Του Αθανάσιου Μπούκαλη   Νευροχειρουργού
Αναλυτικότερα λίγα χρόνια πριν ομάδα επιστημόνων υγείας παρατήρησε ότι σε ορισμένες περιοχές - μεταξύ των οποίων και το ελληνικό νησί της Ικαρία, οι κάτοικοι εμφάνιζαν τα υψηλότερα ποσοστά υπερήλικων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό το αναμφισβήτητα πολύ σημαντικό εύρημα έγινε η κινητήριος δύναμη για την επιστημονική κοινότητα, η οποία και αποφάσισε να διερευνήσει εις βάθος το θέμα και να «λύσει» το μυστήριο της μακροζωίας στις συγκεκριμένες περιοχές.
Στα πλαίσια των παραπάνω επιδημιολογικών παρατηρήσεων, η Α' Καρδιολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλή τον καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη, ξεκίνησε μια μελέτη καταγραφής των κλινικών και περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών καθώς και των συνηθειών τρόπου ζωής των κατοίκων μέσης και προχωρημένης ηλικίας του νησιού Ικαρίας.

To κάπνισμα κόβει δέκα χρόνια ζωής

To κάπνισμα κόβει τουλάχιστον δέκα χρόνια ζωής σύμφωνα με αυστραλιανή έρευνα. Ακόμη και 10 ή λιγότερα τσιγάρα τη μέρα διπλασιάζουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Σύμφωνα με την έρευνα, στην οποία πήραν μέρος 200.000 Αυστραλοί, άνω των 45 χρόνων, καπνιστές του ενός πακέτου τη μέρα, διατρέχουν τέσσερις φορές μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Όσο νωρίτερα κόψετε το κάπνισμα τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα προειδοποιούν οι ερευνητές οι οποίοι υποστηρίζουν ότι στα δύο τρίτα των καπνιστών που χάνουν τη ζωή τους, αυτό οφείλεται στο κάπνισμα.
«Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζαμε ότι το κάπνισμα είναι κακό για την υγεία μας, δεν γνωρίζαμε όμως σε ποιο βαθμό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία» λέει η επικεφαλής της έρευνας, καθηγήτρια Έμιλι Μπανκς.
Περίπου 8% των ατόμων που πήραν μέρος στην έρευνα, είναι καπνιστές σήμερα, ενώ το ένα τρίτο υπήρξαν καπνιστές στο παρελθόν.

Μπλόκο των Anonymous στη Χρυσή Αυγή

Με νέο μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής «επέστρεψαν» οι Anonymous. Απευθυνόμενοι στους ηγέτες της ΧΑ μέσω νέου βίντεο που δημοσιοποίησαν, τους χαρακτηρίζουν «δολοφόνους και εχθρούς της δημοκρατίας», τονίζοντας ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν είναι πλέον ανεκτή».
Το βίντεο ξεκινά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συμπεριλαμβάνει πλάνα από μέλη της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά και αποσπάσματα από ομιλίες του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη.
«Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το Διαδίκτυο», λένε οι παγκοσμίως γνωστοί χάκερ, καλώντας όλους τους Anonymous «στα όπλα» σε μια παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου.

Συνελήφθησαν στο Λούρο Πρέβεζας δύο Ρομά για όπλα, απάτη και υπξαίρεση

Την 10-10-2013/11.00 στο Λούρο Πρέβεζας, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί (ROMA), γιατί σε έρευνα που έγινε στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1)  σιδηρογροθιά, (12) φυσίγγια κυνηγητικού όπλου και (1) κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία στερούνταν σχετικής άδειας.
Επίσης κατασχέθηκαν  (1)  δίκυκλη μοτ-τα και (1) Ι.Χ.Ε. αυτ-το, ιδιοκτησίας  ισάριθμων ημεδαπών, για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους έχουν υποβάλλει σχετικές εγκλήσεις για απάτη και υπεξαίρεση.

Συνελήφη 20χρονος Πακιστανός για ναρκωτικά

Την 10-10-2013/12.55 στην Άρτα, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (658) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και (1) κινητό τηλέφωνο. 

Σύλληψη 38χρονου για πλαστογραφία στην Ηγουμενίτσα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθη χθες το πρωί ένας 38χρονος ημεδαπός, για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος, προέκυψε ότι οι δύο πινακίδες του οχήματος, η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ήταν πλαστά.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ηγουμενίτσα

  
Συνελήφθη, σήμερα (11-10-2013) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, γιατί, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, κατείχε και έκανε χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, ο 30χρονος επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο Συρίας και πλαστό δελτίο διαμονής μέλους οικογένειας Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευθεί έναντι του χρηματικού ποσού των   (2.500) ευρώ από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από  το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Αναβίωση της παραδοσιακής ηπειρώτικης απόσταξης του τσίπουρου από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 19.30΄στην πλατεία, μπροστά από το οίκημα του Συλλόγου, Αλαμάνας και Παναγίας Γρηγορούσας στο Ζεφύρι

 Στις μέρες μας, το τσίπουρο παρά τον σκληρό ανταγωνισμό των ποτών από το εξωτερικό, παραμένει σταθερή αξία, εξαιτίας του φυσικού τρόπου παρασκευής του, που το απαλλάσσει από τις ανθυγιεινές προσμίξεις.
 Χάρη στην προσήλωσή των Ηπειρωτών στην παράδοση του τόπου τους, αποτελεί σήμερα, απαραίτητο συνοδευτικό των ορεκτικών στο τραπέζι.
Για τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου, η μυσταγωγία της παρασκευής του τσίπουρου βοηθάει στην διάδοση της παράδοσης και συσπειρώνει τα μέλη του.
Τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ή να θυμηθούν τις συνήθειες των γονέων και των παππούδων τους.
Με τον τρόπο αυτό μυούνται στην παράδοση και νέοι άνθρωποι, χωρίς , κατ' ανάγκη να έχουν Ηπειρώτικη καταγωγή.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 7 μελών του κυκλώματος «των πλαστών διαθηκών» που είχε μεγάλη δράση Ιωάννινα Αθήνα, Κηφισιά, Π. Φάληρο, και Καβάλα

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των επτά ατόμων του κυκλώματος που συνέτασσε πλαστές διαθήκες και στη συνέχεια άρπαξε τις περιουσίες ηλικιωμένων που είχαν πεθάνει. Ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα είχε Βρετανός υπήκοος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται, ενώ συμμετείχαν και τρία μέλη μίας οικογένειας και ένας αστυνομικός.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, τα στοιχεία των μελών του κυκλώματος δίνονται στη δημοσιότητα ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και πρόκειται για τους:
  • ΔΑΝΙΗΛ Έλενα του Εμμανουήλ Αγγουρίδη και της Αναστασίας
  • ΑΓΓΟΥΡΙΔΟΥ Αναστασία του Ιωάννη και της Γεωργίας
  • ΦΩΤΙΑΔΗ Κωνσταντίνο του Λαζάρου και της Ελένης
  • ΦΩΤΙΑΔΗ Εμμανουήλ του Λαζάρου και της Ελένης
  • ΦΩΤΙΑΔΗ Μάριο του Λαζάρου και της Ελένης
  • ΦΟΥΛΟΥ Βασιλική του Γρηγορίου και της Ελένης και
  • RUBINSTEIN MAITLAND Robert – John του Kenneth και της Αναστασίας, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται.