Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Γενική απεργία την Τετάρτη



Την Τετάρτη 9 Απριλίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε 24ωρη γενική απεργία, διαμαρτυρόμενες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Πρεμιέρα την Πέμπτη για το πασχαλινό ωράριο



Ξεκινάει την Πέμπτη 10 Απριλίου το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία θα ανοίξουν και την Κυριακή των Βαΐων, στις 13 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ερχεται ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας που θα μας ακολουθεί παντού



Αυτή τη στιγμή το κράτος μάς ταυτοποιεί με τον αριθμό ταυτότητας, τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ. Ερχεται, σύντομα, ένας νέος, ενιαίος αριθμός για κάθε κίνηση και συναλλαγή των πολιτών που θα τους ακολουθεί παντού.

Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές



Επί ποδός εκλογών είναι το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επικύρωση του ευρωψηφοδελτίου και την δημοσίευση της ευρωδιακήρυξης που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 12 και 13 Απριλίου.

Ανάσα για τους ιδιοκτήτες ΙΧ: Ερχονται και τέλη κυκλοφορίας με το μήνα



Κινήσεις που θα δώσουν ανάσα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο, για τη φορολογία των αυτοκινήτων, καθώς θα μειωθούν τα τεκμήρια διαβίωσης και θα αλλάξει ο τρόπος καταβολής των τελών κυκλοφορίας.