Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Mιλάμε για έξοδο από το μνημόνιο -ΣΟΚ:οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά μετέτρεψε σε σπίτι το αυτοκίνητό της, γιατί δεν έχει να πληρώσει ενοίκιο!



Μετέτρεψαν το αυτοκίνητό τους σε σπίτι, τον σιδερένιο ουρανό του σε ταβάνι, τα καθίσματά του σε κρεβάτια. Εκεί κοιμάται στριμωγμένο ένα ζευγάρι μαζί με τις δύο κόρες του, ηλικίας 16 και 14 ετών.

Στην πέμπτη θέση για κίνδυνο χρεοκοπίας η Ελλάδα!



Το success story του Αντώνη Σαμαρά «παλεύει» με την Ουκρανία και το Πακιστάν  - Δείτε τη λίστα με τις χώρες που κινδυνεύουν για άτακτη χρεοκοπία
Σε μια ακόμα παγκόσμια ..πεντάδα βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς το success story της κυβέρνησης φέρνει τη μια «επιτυχία» μετά την άλλη.

Με ποιον τρόπο η αναπνοή "μαρτυρά" καρκίνο, διαβήτη και καρδιακά



Για πολλά χρόνια, οι γιατροί έχουν παρατηρήσει ότι οι ιδιαίτερες οσμές στην αναπνοή ενός ατόμου μπορεί να συνδέονται με συγκεκριμένες σοβαρές ασθένειες.

Παγίδες στον ΕΝΦΙΑ για τα ξενοίκιαστα -Δυσάρεστες εκπλήξεις από τον επανυπολογισμό του φόρου



Δυσάρεστες εκπλήξεις μπορεί να επιφυλάσσει σε χιλιάδες ιδιοκτήτες η διαδικασία επανυπολογισμού του ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που πέρυσι ήταν ξενοίκιαστα και χωρίς ρεύμα, αφού μπορεί στα χαρτιά να προβλέπεται μείωση φόρου κατά 20%, αλλά στην πράξη είναι δύσκολο να εντοπιστούν όλες οι περιπτώσεις.

Σαρωτικές αλλαγές στα δημοτικά -Ερχονται αγγλικά, τέχνες και πληροφορική από την α' τάξη



Με στόχο να κοπεί η άχρηστη ύλη και να ελαφρυνθεί το σχολικό πρόγραμμα για τους μαθητές του δημοτικού, το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να φέρει σαρωτικές αλλαγές. Με σύνθημα «λιγότερη ύλη, περισσότερη παιδεία» και βασικό στόχο να ενισχυθεί η ενασχόληση των μαθητών με την άθληση και την υγιεινή διατροφή.

Αναψε «φωτιές» το σχέδιο για τη μείωση στο βασικό μισθό Δημοσίου: Νέο μέτωπο στο Μαξίμου -Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη



Φωτιές φαίνεται πως άναψε στο κυβερνητικό στρατόπεδο η σημερινή δημοσίευση σχεδίου που προβλέπει την εξίσωση του βασικού μισθού στον δημόσιο τομέα με εκείνον του ιδιωτικού, κάτι που θα επιφέρει νέα μείωση στις αποδοχές των υπαλλήλων.