Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Στα 360 ευρώ η βασική σύνταξη από το 2015 - Πίνακες και παραδείγματα



 «Κλείδωσε» το τελικό σχέδιο για τις συντάξεις που θα καταβάλουν όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από την 1η Ιανουαρίου, και για τα επόμενα 7 χρόνια.

Η ΙΝG Ελλάδος Χρυσός Χορηγός στο επιτυχημένο Spetses mini Marathon 2014



Για τέταρτη συνεχή χρόνια, η ING ήταν ο Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 10-12 Οκτωβρίου 2014 στο νησί των Σπετσών.

Πώς να μην κολλήσετε Έμπολα



Οι ανησυχίες για το θανατηφόρο ιό Έμπολα εντείνονται μέρα με τη μέρα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς τα καταγεγραμμένα κρούσματα πληθαίνουν με ταχύτατο ρυθμό και μάλιστα αρχίζουν να καταφθάνουν σε Ευρώπη και Αμερική.
Πώς μεταφέρεται ο ιός και πόσο εύκολο είναι να κολλήσει κάποιος; Δείτε τις απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα που αφορούν στη μετάδοση του Έμπολα.

Καταρρέει το Χρηματιστήριο, εκτοξεύονται τα spreads -Ανησυχία στην κυβέρνηση



Κάτω των 1.000 μονάδων κινείται πλέον το Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ καλπάζουν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, με αυτή του 10ετούς να ξεπερνά για πρώτη φορά από το Μάρτιο το ψυχολογικό όριο του 7%.

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 6,5 μονάδες



Το σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της GPO που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή» του Mega Channel και στην οποία η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με 6,5 μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ουρά για τη σύνταξη: Η αναμονή φτάνει τα 2 ή τα 5 χρόνια [λίστα]



Ακόμη και δύο χρόνια περιμένουν αναγκαστικά οι ασφαλισμένοι προκειμένου να πάρουν τη σύνταξή τους, με εκείνους που συνταξιοδοτούνται με διαδοχική ασφάλιση να υφίστανται τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Ενας αλλιώτικος γάμος: Γαμπρός φορά κράνος για να χορέψει τον χορό του Ησαΐα



Απόλυτα προετοιμασμένος ήταν ένας γαμπρός που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του την περασμένη Κυριακή στη Λευκάδα.
Καθώς φαίνεται, ο ίδιος γνώριζε τις προθέσεις των φίλων του να μην αρκεστούν κατά τον χορό του Ησαΐα μόνο στη ρίψη ρυζιού, αλλά και και σε κουφέτα τα οποία πετούσαν με μεγάλη δύναμη.